Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2015

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΜΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!!

ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΓΟΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟΥΣ
Δεν υπάρχει πλειστηριασμός χωρίς διαταγή πληρωμής !!!

Και δεν υπάρχει διαταγή πληρωμής δανειολήπτη της ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ που να μην ανακόπτεται !!!
Καταλάβατε τώρα τι ρόλο παίζει ο δικολάβος-ψευτογιατρός ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ;;;
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2015/10/blog-post_38.html


ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ για το Κούρεμα των Δανείων μας, μαζί με το Εξώδικο Επανακαθορισμού της Οφειλής, είναι σήμερα τα μεγαλύτερα όπλα αποτελεσματικής άμυνας των δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/p/blog-page_8.html


Διαβάζουμε σήμερα στο Moneyonline :

Κόκκινα δάνεια: Κίνδυνος πλειστηριασμού για όσους δεν απαντούν στις επιστολές των τραπεζών.
Με τον πλειστηριασμό της κατοικίας θα κινδυνεύουν όσοι καθυστερούν για ένα μήνα τις δόσεις τους και δεν απαντούν στις προειδοποιητικές επιστολές των τραπεζών.
Τούτο προβλέπεται από νέα Πράξη του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, που επικαιροποιεί τον κώδικα δεοντολογίας των τραπεζών για τα «κόκκινα» δάνεια.

Η προθεσμία

Σύμφωνα με τη νέα απόφαση, εάν υπάρξει καθυστέρηση στην πληρωμή μίας δόσης άνω των 30 ημέρων έναντι 45 ημερών που ίσχυε προηγουμένως, η τράπεζα θα αποστέλει επιστολή στον ασυνεπή δανειολήπτη.

Στην περίπτωση που δεν υπάρξει ανταπόκρισή του εντός 15 ημερών, μετά από δύο εβδομάδες θα αποστέλλεται νέα προειδοποιητική επιστολή.

Σε αυτήν την περίπτωση, ο δανειολήπτης θα θεωρείται μη συνεργάσιμος και θα διατρέχει τον κίνδυνο να κινηθούν διαδικασίες για την κατάσχεση της κύριας κατοικίας του.

Τα παραπάνω θα τεθούν σε ισχύ μετά τις 15 Δεκεμβρίου 2015, καθιστώντας πιο ασφυκτικό το πλαίσιο για τους ασυνεπείς δανειολήπτες.

- See more at: http://www.moneyonline.gr/site/article/8132/kokkina-dania-kindinos-plistiriasmou-gia-osous-den-apantoun-stis-epistoles-ton-trapezon#sthash.H4yRtNyw.J1qbQwMZ.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates