Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2015

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ !!! ΦΑΚΕΛΟΣ ΜΕ ΣΦΑΙΡΑ & ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΤΟΝ ΤΡΥΦΩΝΑ ΑΛΕΞΙΑΔΗ !!!

ΦΑΚΕΛΟΣ ΜΕ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟΝ ΤΡΥΦΩΝΑ ΑΛΕΞΙΑΔΗ 
Εισπράκτορα της Βέρμαχτ, γράφει το μήνυμα, ….. θα καταλάβεις τι πάει να πει φόβος !!!Μία σφαίρα με ένα απειλητικό σημείωμα εστάλει σήμερα στον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη, μέσα σε ένα φάκελο

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε πριν λίγο το Υπ. Οικονομικών: «Σήμερα το μεσημέρι έφτασε, μέσω αλληλογραφίας, στο γραφείο του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη, ένας φάκελος ο οποίος περιείχε μια σφαίρα και ένα απειλητικό σημείωμα. Ο φάκελος παραδόθηκε στην Κρατική Ασφάλεια, όπου και θα εξεταστεί για την ύπαρξη αποτυπωμάτων και γενετικού υλικού»

Το σημείωμα περιέχει απειλές κατά της ζωής του ίδιου του αναπληρωτή υπουργού και της οικογένειάς του και φέρει με κόκκινα γράμματα την υπογραφή οργάνωσης με το όνομα «κόκκινη φράξια»«Προειδοποιώ τους επίδοξους «τιμωρούς» μου...» Η απάντηση του Αλεξιάδη στις απειλές με τη σφαίρα !!!

«Με αφορμή την επιστολή με τη σφαίρα που έστειλαν δήθεν «επαναστάτες» στο γραφείο μου, θεωρώ υποχρέωσή μου να επισημάνω:
«1.Όσο και αν προσπαθούν να κρυφτούν πίσω από ταμπέλες και σύμβολα, είναι σαφής η φασιστοειδής ρίζα των ψυχασθενών, που προσπαθούν να τρομοκρατήσουν, με μαφιόζικη φρασεολογία και απειλές.

2.Η ενέργεια αυτή μόνο δύναμη και κουράγιο προσθέτει στον αναγκαίο αγώνα και στη σύγκρουση με τα συμφέροντα της φοροδιαφυγής, του λαθρεμπορίου, της διαφθοράς και της διαπλοκής. Όσο και αν κρύβονται, είναι ξεκάθαρο ποιοι κινούν τα νήματα.

3.Προειδοποιώ τους επίδοξους «τιμωρούς» μου. Δεν φοβήθηκα ποτέ στη ζωή μου, τη σύγκρουση και τον αγώνα με ό,τι σάπιο και διεφθαρμένο μας οδήγησε εδώ. Να είναι σίγουροι, ότι μόνο γέλια προκαλεί η δήθεν «επαναστατική» φρασεολογία τους. Ο φόβος που θέλουν να επιβάλουν, θα μετατραπεί σύντομα σε εφιάλτη τους, γιατί θα οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη, με μόνο εφόδιο τις χειροπέδες τους», αναφέρει σε δήλωσή του ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης.

ΠΗΓΗ
http://www.crashonline.gr/%CF%86%CE%B1%CE%BA%CE%B5%CE%BB%CE%BF%CF%83-%CE%BC%CE%B5-%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%84%CF%81%CF%85%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%B1-%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%BE%CE%B9%CE%B1/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates