.

Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΘΝΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΓΑΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ !!!

ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ ΔΙΔΥΜΟΥ ΤΟΥΡΚΟΛΙΑ - ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ
Απάτη στην αυλή της Ν.Δ. !!!
Πως η Εθνική Τράπεζα χρηματοδότησε επί Σαμαρά - Βενιζέλου, το ξεπούλημα της περιουσία της !!!Στις ανεξιχνίαστες υποθέσεις του παρελθόντος βουλιάζει η προεκλογική εκστρατεία της Ν.Δ. Η εισαγγελέας Διαφθοράς Ελένη Ράικου άνοιξε πάλι τον φάκελο "Πανγαία", που αφορά την πώληση, το 2013, της θυγατρικής της Εθνικής Τράπεζας στην οποία ενδεχομένως να εμπλέκονται στελέχη και πολιτικοί φίλοι της Ν.Δ. όπως αναφέρει η εφημερίδα Αυγή. Τα ζητήματα της διαφθοράς και της διαπλοκής αναδεικνύονται πλέον σε καταλύτη της εκλογικής περιόδου.
Η "Πανγαία", ως θυγατρική της Εθνικής κατείχε την ακίνητη περιουσία της τράπεζας και η διορισμένη από την κυβέρνηση Σαμαρά διοίκηση Τουρκολιά αποφάσισε την πώλησή της σε ένα fund, το οποίο η ίδια η Εθνική δανειοδότησε για να προχωρήσει η αγοραπωλησία. Ουσιαστικά, η Εθνική Τράπεζα χρηματοδότησε το ξεπούλημα της περιουσίας της, . Υπό έλεγχο είναι και η πρ. πρόεδρος του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας Αναστασία Σακελλαρίου, ενώ οι ενδεχόμενες ευθύνες του τότε υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα είναι αρμοδιότητα της Βουλής.

ΠΗΓΗ
http://www.koutipandoras.gr/article/150397/apati-stin-ayli-tis-nd-pos-i-ethniki-trapeza-hrimatodotise-epi-samara-xepoylima-tis

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates