Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΚΛΗΡΗ ΔΗΛΩΣΗ Ν. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΦΑΛΤΣΙΑΝΙ !!!

ΑΥΣΤΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ
Μιλώντας στους ραδιοφωνικούς σταθμούς max fm και Ράδιο Αίγιο ο Βουλευτής Αχαΐας και Γραμματέας της ΚΟ των ΑΝΕΛ Νίκος Νικολόπουλος και ερωτώμενος σχετικά με τις εξελίξεις μετά την κατάθεση Φαλτσιανί, μεταξύ άλλων τόνισε:Μετά την κατάθεση Ε. Φαλτσιανί δημιουργήθηκε ένα μείζον ζήτημα που πρέπει ο αρμόδιος Υπουργός κ. Παπαγγελόπουλος να το ξεκαθαρίσει. 
Δεν είναι δυνατόν οι Έλληνες πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες χωρίς να έχουν πληροφορηθεί ποιοι πολιτικοί και ποια κόμματα κρύβονται πίσω από τους κύκλους του χρήματος.  Μπορεί ο ελληνικός λαός να ψηφίσει πολιτικούς που βρίσκονται στην λίστα οι ίδιοι ή οι πολύ στενοί συγγενείς τους, επειδή κάποιοι επί 7 ολόκληρα χρόνια επιμένουν να τους κρατούν στην αφάνεια; Δεν πρέπει να ξέρει ο λαός ποιοί διέπραξαν οικονομικά εγκλήματα που οδήγησαν την χώρα στην καταστροφή; Είναι δυνατόν να υπάρχουν συγκεκριμένα ονόματα και να κρατούνται μυστικά, με τη δικαιολογία ότι είμαστε λίγες μέρες πριν τις εκλογές ή πολύ χειρότερα "ψιθυρίζοντας" ότι "πέφτουν πάνω σε πρόσωπα - "βράχους της πολιτικής", οι οποίοι και τους εμποδίζουν.

Και συνέχισε απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις:
«Αυτό το σύστημα, που στην πενταετία της εξουσίας του, ασέλγησε στην κυριολεξία πάνω σε μισθούς και συντάξεις, αυτό το σύστημα που διέλυσε την οικονομία, την οικονομική, κοινωνική ασφάλιση, την Δημόσια Υγεία και την Εκπαίδευση, σπεύδει στους δημοσκόπους και ζητά να το χρήσουν προκαταβολικά κυβέρνηση, ξεχνώντας... την μικρή λεπτομέρεια των εκλογών και της λαϊκής ετυμηγορίας.

Όμως είμαι βέβαιος, ότι ο Ελληνικός λαός θα επισφραγίσει την τελεσίδικη καταδίκη του παλαιού αποτυχημένου και αμετανόητου πολιτικού συστήματος και θα ανοίξει οριστικά τον δρόμο στην νεοπολίτευση και στην αναγκαία ανασυγκρότηση και πολυπόθητη ανάπτυξη της χώρας.

Τον δρόμο αυτό θα βαδίσουν και πάλι μαζί ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, σε μια νέα συγκυβέρνηση, η οποία χωρίς εξαρτήσεις, διαπλοκές και γραμμάτια προς το σύστημα με τις εγκληματικές ευθύνες, θα δώσει την πρώτη αληθινή μάχη, για τον απεγκλωβισμό της χώρας και την μετεξέλιξή της σε ένα σύγχρονο και αναπτυσσόμενο Ευρωπαϊκό κράτος».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates