.

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

ΓΙΑΤΙ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΕΣ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΚΥΡΑ ΖΩΗ ;;;

ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΜΙΡΑΤΑ
Η Πρόεδρος ΖΩΗ που τα χώνει σε κυβέρνηση και Τσίπρα, στηρίζει ως συνιστώσα τον ΛΑΦΑΖΑΝΗ της δραχμής και της σοβιετικής φαντασίωσης και, παράλληλα, καλύπτει τον προσωρινό πρόεδρο-αυτοφωράκια ΒΑΓΓΕΛΑ και βγαίνει ξανά απόψε στον Σκαϊ των θαλασσοδανείων και της διαπλοκής με την ΣΙΑ ΚΟΣΙΩΝΗ, με την οποία υποτίθεται ότι έχει σκοτωθεί, για να βοηθήσει έτσι με τον τρόπο της τη δημοσκοπική άνοδο της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ !!!
Ρε για πόσο μαλάκες μας έχετε ρεεεεεε !!!

Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΕ ΤΗΝ ΕΝΠΛΟΚΗ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ ΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ !!!
107 εκατομμύρια δώρο από τον Μεϊμαράκη στους Γερμανούς και η εισαγγελική παραγγελία στα αζήτητα! 

Να ποιοί έστησαν την αποστασία και την πτώση της κυβέρνησης.

Ένα άθλιο θέατρο επτά μήνες στην βουλή, όπου η Κωνσταντοπούλου παρίστανε τον Αρχάγγελο της κάθαρσης (και εμείς τρώγαμε το παραμύθι) ενώ κρατούσε στο συρτάρι όλο το σκάνδαλο των εξοπλιστικών που κατέστρεψε την χώρα. Μεϊμαράκης, Βενιζέλος, Παπαντωνίου οι εμπλεκόμενοι υπουργοί πέραν του Τσοχατζόπουλου.
Γιατί η πρόεδρος της Βουλής δεν έπραξε τα δέοντα παρά το γεγονός ότι η Εισαγγελέας του Α.Π. είχε στείλει τη δικογραφία για Τσοχατζόπουλο, Παπαντωνίου, Βενιζέλο και Μεϊμαράκη από τον Φεβρουάριο του 2015;

Η υπόθεση των υποβρυχίων αποτελεί ομολογουμένως μια από τις πιο μαύρες σελίδες στην ιστορία των εξοπλιστικών προγραμμάτων για την οποία η Δικαιοσύνη έχει ασκήσει ποινικές διώξεις και έχει παραπέμψει σε περισσότερα από τριάντα άτομα.

Παρόλα αυτά, πλην του πρώην υπουργού Άμυνας Άκη Τσοχατζόπουλου, κανένα άλλο πολιτικό πρόσωπο δεν έχει καταδικαστεί για το πάρτι που γινόταν επί σειρά δεκαετιών με τα χρήματα του ελληνικού λαού.

Εδώ και χρόνια ένα πέπλο μυστηρίου καλύπτει την εμπλοκή των υπολοίπων πολιτικών προσώπων που διατέλεσαν υπουργοί Εθνικής Άμυνας και των οποίων τα ονόματα αναφέρονται στον ογκωδέστατο φάκελο της επίμαχης δικογραφίας για το σκάνδαλο των υποβρυχίων.

Τα ονόματα που «φιγουράρουν» στο σκάνδαλο των υποβρυχίωνκαι για τα οποία υπάρχουν καταγγελίες είναι μεταξύ άλλων οι κύριοι Γιάννος Παπαντωνίου, Ευάγγελος Βενιζέλος και ο σημερινός πρόεδρος της ΝΔ, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο οποίος βεβαίως διεκδικεί την πρωθυπουργία της χώρας στις επικείμενες εκλογές.
Όπως βλέπετε από τα έγγραφα που κατ’ αποκλειστικότητα παρουσιάζει το Newsbomb.gr στο gallery, οι αρμόδιοι εισαγγελείς έστειλαν στη Βουλή με την ένδειξη του κατεπείγοντος όλα τα στοιχεία που συνέλεξαν, προκειμένου να διερευνηθούν οι όποιες ενδεχόμενες ευθύνες των συγκεκριμένων πολιτικών.Στα έγγραφα της Δικαιοσύνης εμπλέκεται και ο σημερινός αρχηγός της ΝΔ, κ. Μεϊμαράκης, για την υπόθεση των 118 εκατομμυρίων ευρώ που δόθηκαν στη γερμανική εταιρεία HDV για την επισκευή 2 υποβρυχίων τα οποία τελικά αποσύρθηκαν και αγοράστηκαν δυο άλλα νέα υποβρύχια με την υπογραφή του κ. Βενιζέλοu.

Αναπάντητο παραμένει, λοιπόν, το ερώτημα για ποιο λόγο ενώ η δικογραφία εστάλη στην πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου στις 9 Φεβρουαρίου του 2015, το θέμα δεν ετέθη ποτέ στην ολομέλεια;
Το χρονικό των ενεργειών της Δικαιοσύνης
-Στις 22 Ιανουαρίου 2015 η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου στέλνει με την ένδειξη ΛΙΑΝ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ στην Εισαγγελέα Εγκλημάτων Διαφθοράς όλο το φάκελο που περιλαμβάνει το πόρισμα και 12 επιπλέον φακέλους με μαρτυρικές καταθέσεις.
-Στις 30 Ιανουαρίου η κυρία Παπανδρέου, Εισαγγελέας Διαφθοράς επιστρέφει τη δικογραφία στον Άρειο Πάγο συμφωνώντας να εφαρμοστούν οι προβλεπόμενες από τους νόμους και το Σύνταγμα διαδικασίες και να διαβιβαστεί ο φάκελος στη Βουλή.
-Στις 3 Φεβρουαρίου η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου διαβιβάζει τη δικογραφία στη Βουλή και στις 9 Φεβρουαρίου αποστέλλεται και η σχετική εντολή από τον αρμόδιο υπουργό Δικαιοσύνης Νίκο Παρασκευόπουλο.

Έκτοτε, η τύχη της δικογραφίας ενός από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα – με καταγγελίες για 4 υπουργούς Εθνικής Άμυνας τους κυρίους Τσοχατζόπουλο, Παπαντωνίου, Βενιζέλο και Μεϊμαράκη – αγνοείται.
Τα ερωτήματα είναι πολλά:
– Γιατί η πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία διαβεβαίωνε ότι δεν θα άφηνε καμία υπόθεση ανεξιχνίαστη, δεν προχώρησε ως όφειλε την υπόθεση στην ολομέλεια;
– Τι απέγινε από τον Φεβρουάριο μέχρι σήμερα ο ογκωδέστατος αυτός φάκελος; Σε ποιο συρτάρι «παράπεσε»;
– Γιατί κανένα μέσο ενημέρωσης δεν πρόβαλε τη συγκεκριμένη υπόθεση;
– Γιατί κανένα από τα κόμματα της αντιπολίτευσης δεν ενδιαφέρθηκε να μάθει την εξέλιξη της υπόθεσης αφότου έφτασε στο κοινοβούλιο;
– Μετά τη διάλυση της Βουλής, ποια είναι πλέον η τύχη της δικογραφίας;

Δυστυχώς με τέτοιες πρακτικές ενισχύεται στον ελληνικό λαό το αίσθημα συνωμοσιολογίας και βρίσκουν πρόσφορο έδαφος οι απόψεις ότι το πολιτικό προσωπικό της χώρας όχι μόνο δεν υπηρετεί τη διαφάνεια, αλλά αντίθετα εφευρίσκει «παραθυράκια» και τεχνητές γραφειοκρατικές καθυστερήσεις που επιτρέπουν στη διαπλοκή να… ζει και να βασιλεύει.
Τόσο η κυρία Κωνσταντοπούλου, όσο και ο ίδιος ο κ. Μεϊμαράκης που διεκδικεί τη διακυβέρνηση της χώρας οφείλουν να δώσουν πειστικές απαντήσεις στον ελληνικό λαό -την ψήφο του οποίου διεκδικούν- για την εξέλιξη της υπόθεσης.


Στο φως η σκανδαλώδης πληρωμή Μεϊμαράκη στους Γερμανούς, λίγο πριν τις εκλογές του 2009. 107 εκατομμύρια ευρώ τσέπωσαν σκανδαλωδώς οι Γερμανοί λίγο πριν καταγγείλουν την σύμβαση!
Το προκαταρκτικό πόρισμα στάλθηκε με την μορφή του κατεπείγοντος στον Άρειο Πάγο λίγο πριν τις εκλογές του 2015, η δικαιοσύνη κινήθηκε ταχύτατα αλλά το μέγα σκάνδαλο έμεινε στα συρτάρια της Προέδρου της Βουλής. Τα κίνητρα, πολιτικά ή άλλα, ας τα διερευνήσει η δικαιοσύνη, εάν την επομένη των εκλογών δεν έχει νικήσει η διαπλοκή. Διαβάστε με προσοχή το ιστορικό:
21/1/2015, όταν πλέον η πτώση της συμμορίας Σαμαρά – Βενιζέλου είναι εμφανής, ο εισαγγελέας Κωνσταντίνος Δάφνης στέλνει ογκώδη φάκελο με την ένδειξη «Επείγον» προς την εισαγγελία του Αρείου Πάγου. Η έρευνα έχει δείξει την εμπλοκη του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, του Βαγγέλη Βενιζέλου, άρα πρέπει να αποστελεί το αίτημα στην βουλή.

Η αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, κυρία Ξένη Δημητρίου – Βασιλοπούλου παραλαμβάνει τον φάκελο και αντιλαμβανόμενη την σημασία του, μέσα σε 24 ώρες τον στέλνει στην εισαγγελέα εγκλημάτων διαφθοράς, κυρία Ράικου. Με την ένδειξη «ΛΙΑΝ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ».
Η κυρία Ράικου παραπέμπει την υπόθεση στην κυρία Πόπη Παπανδρέου, αντιεισαγγελέα πρωτοδικών και τον κύριο Αντώνιο Ελευθεριάνο, εισαγγελέα πρωτοδικών, οι οποίοι επανέρχονται ταχύτατα στις 30/1/2015 υποβάλλοντας την δικογραφία για την οποία απαιτείται η έγκριση της βουλής για να συνεχίσει η διερεύνηση καθότι περιλαμβάνει πολιτικά πρόσωπα. Η κυρία Ράικου εγκρίνει αυθημερόν, ώστε οι εισαγγελείς να ενημερώσουν την εισαγγελία του Αρείου Πάγου.
Η επιστολή συντάσσεται αυθημερόν από την κυρία Παπανδρέου και τον κύριο Ελευθεριάνο με την ένδειξη «ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ»!
Στις 3 Φεβρουαρίου του 2015, η Αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου προωθεί την ποινική δικογραφία στην πρόεδρο της βουλής και στον υπουργό δικαιοσύνης, προκειμένου να εφαρμοστεί το άρθρο 86 «Περί Ποινικής Ευθύνης Υπουργών» για τον κύριο Ευάγγελο Μεϊμαράκη και τον κύριο Ευάγγελο Βενιζέλο!
Αυτή είναι η πρώτη γνωστοποίηση στην κυρία Κωνσταντοπούλου για το κολοσσιαίο σκάνδαλο, που δείχνει περίτρανα γιατί υποδουλώθηκε η Ελλάδα και πως πραγματικά αποδεικνύεται ότι το χρέος είναι απεχθές και επονείδιστο.
Έξι ημέρες μετά, στις 9/2/2015, ο υπουργός δικαιοσύνης κύριος Παρασκευόπουλος διαβιβάζει και αυτός το έγγραφο της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου, περί «Ποινικής Ευθύνης Υπουργών». Το έγγραφο παραλαμβάνεται από την βουλή στις 11/02/2015 και καταχωρείται με αριθμό πρωτοκόλλου «88».
Έκτοτε αγνοείται. Η κυρία Κωνσταντοπούλου υποστηρίζει ότι το «ανέφερε σε κάποια ολομέλεια» (!!) αλλά ουδείς το παρατήρησε (!!). Ποιά; Η κυρία Κωνσταντοπούλου που απηύθυνε δεκάδες φορές τον λόγο στο πανελλήνιο, από την έδρα της βουλής ή τα έδρανα, σε πανελλαδική κάλυψη και άλλες τόσες με συνεντεύξεις τύπου! Η κυρία Κωνσταντοπούλου λοιπόν, επί 7 ολόκληρους μήνες, δεν ένιωσε την ανάγκη να ενημερώσει τον Ελληνικό λαό για αυτό το μέγα σκάνδαλο, γιατί το είπε λέει σε «κάποια ολομέλεια»! Αντίθετα, ξόδεψε δεκάδες ώρες για να κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα πως «πρόδωσε την λαϊκή εντολή». Ας μιλήσουμε λοιπόν τώρα για «προδότες».
Η ουσία του σκανδάλου: Ο κύριος Βαγγέλης Μεϊμαράκης δεν έχει καν το δικαίωμα να επικαλεσθεί «λάθος ή άγνοια» διότι με εντολή του Κώστα Καραμανλή το 2007 είχε απορρίψει κάθε πιθανότητα πληρωμής λόγω αθέτησης των όρων της συμφωνίας από πλευράς Γερμανών.
Ο κύριος Μεϊμαράκης οφείλει να εξηγήσει πως «άλλαξε γνώμη» λίγο πριν τις εκλογές και χάρισε 107 εκατομμύρια στους Γερμανούς, οι οποίοι αμέσως μετά κατήγγειλαν την σύμβαση! Τι μεσολάβησε και έκανε ο κύριος Μεϊμαράκης αυτό το «ολέθριο λάθος»; Και τόσο βιαστικά, λίγο πριν πέσει η κυβέρνηση Καραμανλή;
Αμέσως μετά μάθαμε για το πανηγύρι της μίζας σε πολιτικά πρόσωπα, από την έρευνα της Γερμανικής δικαιοσύνης. Οι βασικοί μιζαδόροι όμως μετά την εποχή Τσοχατζόπουλου, ο Ματαντός, ο Ευσταθίου και ο διαχειριστής των λογαριασμών μίζας πολιτικών Φάνης Λυγινός, παραμένουν ελεύθεροι (!!) οι δύο εξ’ αυτών με δικαστικές αποφάσεις!
Η σκανδαλώδης συνέχεια με τον Βενιζέλο και τα υποβρύχια, γνωστή.
Έτσι εξηγούνται πολλά από την πτώση της κυβέρνησης Τσίπρα – Καμμένου και την συμπαιγνία «μαύρου μετώπου» – «κόκκινης προβιάς» που φαίνεται πως είχε αποφασιστεί από νωρίς.
Τα κίνητρα όλων, εάν δεν τα βρει η δικαιοσύνη, θα τα γράψει η ιστορία για να ρίξει τους εθνικούς σαμποτέρ στο αιώνιο ανάθεμα.
Το ότι Σαμαράς, Βενιζέλος, Σόιμπλε και Λαφαζαναίοι επιθυμούσαν διακαώς Grexit με Βρετανικό δίκαιο, έχει πλέον μια ακόμα εξήγηση. Όλη η μίζα της ληστείας του Ελληνικού λαού είναι στο ασφαλές καταφύγιο της Ελβετίας και άλλων παραδείσων, περιμένοντας την κατάρρευση για να έλθει ως «επενδυτικό» όρνεο. Αυτό οφείλει ο λαός να το αποτρέψει με την ψήφο του στις προσεχείς εκλογές.


ΠΗΓΗ
http://georgiosfk.blogspot.gr/2015/09/blog-post.html
http://olympia.gr/2015/09/03/%CE%BF%CE%BB%CE%B1-%CF%84%CE%B1-%CE%BD%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%B1-%CF%83%CF%85%CE%B3%CE%BA%CE%AC%CE%BB%CF%85%CF%88%CE%B7%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%83%CE%BA%CE%B1/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates