Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2015

ΚΑΘΑΡΑ ΠΡΩΤΟΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΩΝ !!!

ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ, ΑΦΟΥ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΚΡΙΒΑ

Βγήκαν τα πρώτα στοιχήματα: Δείχνουν ότι κλειδώνει καθαρά στην πρώτη θέση ο ΣΥΡΙΖΑ !!! 
Βγήκαν οι πρώτες αποδόσεις στοιχημάτων για την εκλογική μάχη της 20ης Σεπτεμβρίου και φαίνεται πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το φαβορί για να είναι το πρώτο κόμμα.
Σίγουρη θεωρείται (στοιχηματικά) και η είσοδος στην Βουλή του Βασίλη Λεβέντη με την Ένωση Κεντρώων.
Μέχρι στιγμής, περίπου 10 ημέρες, πριν τις εκλογές, ο ΣΥΡΙΖΑ δείχνει να έχει ένα ξεκάθαρο προβάδισμα για να είναι ξανά (μετά τον Ιανουάριο) πρώτο κόμμα στην χώρα. Η εταιρία «Stoiximan» δίνει χαρακτηριστικά την πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ με 1.50 απόδοση, ενώ τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας με λιγότερες πιθανότητες καθώς την προσφέρει με 2.50 απόδοση.
Μάλιστα, πιο πιθανό δίνεται η διαφορά να είναι πάνω από 1.5% με την απόδοση να έχει 1.80, ενώ 1.95 δίνει να έχει λιγότερο από το συγκεκριμένο ποσοστό.


Τρίτο κόμμα η Χρυσή Αυγή
Αναφορικά με το τρίτο κόμμα στις προσεχείς εκλογές, η Χρυσή Αυγή προσφέρεται με 1.36, κάτι που την κάνει αυτόματα μεγάλο φαβορί για την 3η θέση.

Απο εκεί και πέρα, πιο πιθανό για τρίτο κόμμα εν συνεχεία είναι η Δημοκρατική Συμπαράταξη (ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ) με 8 απόδοση, το ΚΚΕ με 10 απόδοση, το Ποτάμι με 13 απόδοση και η Λαϊκή Ενότητα ακολουθεί με 15 απόδοση.
Τέλος, αναφορικά με το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη πιο πιθανό δίνεται να μπει στη Βουλή, καθώς προσφέρεται με 1.75 να έχει πάνω από 3,75%, ενώ για μικρότερο ποσοστό δίνεται με 2 απόδοση.


ΠΗΓΗ
http://www.makeleio.gr/?p=433580

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates