Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

Σάββατο, 1 Αυγούστου 2015

ΕΡΕΥΝΑ: TO 69% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ !!!

Έρευνα Bridging Europe
To 69% των Ελλήνων δεν εμπιστεύεται τα μεγάλα κανάλια !!! Δείτε ποιο MEGALO κανάλι είναι ο «πρωταθλητής» στις αρνητικές γνώμες !!!
Περίπου επτά στους δέκα Έλληνες δεν εμπιστεύονται τα μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα, σύμφωνα με έρευνα του think tank Bridging Europe, ενώ αντίστοιχο ποσοστό συμφωνεί με τον διαγωνισμό για τις ραδιοτηλεοπτικές άδειες.

Συγκεκριμένα, το 69% δεν εμπιστεύεται την ενημέρωση που παρέχουν τα μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα αναφορά με την κάλυψη της εσωτερικής πολιτικής επικαιρότητας και ευρύτερα της κρίσης στην Ευρωζώνη, σε αντίθεση με το μόλις 18% που δείχνει εμπιστοσύνη.

Παράλληλα, το 72% υποστηρίζει την προσπάθεια της κυβέρνησης για την επαναχάραξη του ραδιοτηλεοπτικού χάρτη, ενώ μόλις το 18% είναι αρνητικό.

Όσον αφορά στο κατά πόσο τα υπερχρεωμένα ΜΜΕ πρέπει να αποπληρώσουν τα χρέη τους ή είναι καλύτερα να πτωχεύσουν, το 85% συμφωνεί με την αποπληρωμή, με το 13% να προτιμάει την πτώχευση.
Τη χειρότερη άποψη έχουν οι ερωτηθέντες για το Mega, καθώς το 79% έχει αρνητική γνώμη (στο 15% η θετική γνώμη). Ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής ο ΣΚΑΪ με 76% (στο 13% η θετική γνώμη), ο Αnt1, με 67% (στο 16% η θετική γνώμη), το Μακεδονία TV με 60% (στο 29% η θετική γνώμη) και ο Alpha με 53% (στο 38% η θετική γνώμη). Για το Star οι απόψεις είναι μοιρασμένες καθώς το 39% έχει θετική γνώμη, σε αντίθεση με το 36%.

ΠΗΓΗ
http://www.koutipandoras.gr/article/147298/ereyna-bridging-europe-69-ton-ellinon-den-empisteyetai-ta-megala-kanalia-deite-poio

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates