Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

Σάββατο, 1 Αυγούστου 2015

ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ STYLE: ΤΥΦΛΑ ΝΑΧΟΥΝ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟΣ !!!

ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΕΙ ΣΤΟ REMAKE ΤΟΥ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΣΠΟΤ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟΥ Ο ΓΙΑΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ
Κι όμως το λαχούρι πουκάμισο του Γιάνη κάνει 285 ευρώ !!!
             


Βρετανικής εταιρείας που εδρεύει στο Μπράιτον το α-λα Φλωρινιώτη πουκάμισο του τέως ΥΠΟΙΚ Διέλυσε την οικονομία, έφτασε την χώρα στα πρόθυρα ενός Grexit υπονόμευσε τη διαπραγμάτευση, αποκαλύπτοντας το σχέδιο του για υποκλοπή ΑΦΜ και δημιουργία παράλληλου τραπεζικού συστήματος, όμως ο Γιάνης Βαρουφάκης είναι τόσο... χαλαρός που πήγε με λαχούρι πουκάμισο στη Βουλή. 
Το εν λόγω πουκάμισο δε, είναι τόσο ιδιαίτερο που κάποιος θα το σκεφτόταν να το φορέσει ακόμα και αν επρόκειτο να πάει στη παραλία για να απολαύσει το μπάνιο του.

Βέβαια ο τέως υπουργός μπορεί να κόντεψε να... ρίξει το Twitter με τα σχόλια για την αισθητική του ρούχου του, με τους χρήστες να τον παρομοιάζουν ακόμα και με τον συνονόματό του Γιάννη (με δύο νι) Φλωρινιώτη -γνωστό για τις extreme εμφανίσεις του, όμως η... πικρή αλήθεια είναι πως αυτό το πουκάμισο το έχει... χρυσοπληρώσει.

Καλύτερος και από τον ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ θα είναι ο Γιάνης στο νέο ΣΠΟΤ του ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟΥ !!!
Τι αν κι αν στα social media οι περισσότεροι υποστήριζαν πως πρόκειται για κάποιο φθηνό κομμάτι άγνωστης εταιρείας; O Γιάνης τους ξεγέλασε όλους. 


Το πουκαμισάκι του τέως υπουργού κοστίζει 285 ευρώ! Ναι καλά διαβάσατε. Πρόκειται για ρούχο της εταιρείας Peggs and Son που εδρεύει στο Μπράιτον της Μεγάλης Βρετανίας. 

ΠΗΓΗ
http://www.protothema.gr/politics/article/497578/ki-omos-to-lahouri-poukamiso-tou-giani-kanei-240-euro/


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates