Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

Σάββατο, 1 Αυγούστου 2015

ΝΕΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ Ν. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗ !!!

ΤΗΝ 21/06/2015 ΖΗΤΟΥΣΑΜΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ
Και όπως πάντα βρέθηκε ο συνήθης ύποπτος ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ !!!
Επιλεκτική διαγραφή δανείων : Ερώτηση και ΑΚΕ προς τον Υπουργό Οικονομικών !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2015/06/blog-post_251.html
Τις σοβαρότατες καταγγελίες για επιλεκτικές διαγραφές δανείων μετέφερε στη Βουλή ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος Ελλάδος και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων , κ. Νίκος Νικολόπουλος μέσω ερώτησης και ΑΚΕ που κατέθεσε προς τον Υπουργό Οικονομικών.

Ο κ. Νικολόπουλος επικαλούμενος δημοσίευμα της ενημερωτικής ιστοσελίδας http://kinima-ypervasi.blogspot.gr, στις 21.6.2015, περί επιλεκτικών διαγραφών δανείων, αναφέρει στην ερώτηση του : “Οι φορολογούμενοι πολίτες έχουμε έννομο συμφέρον να γνωρίζουμε ποιών τα δάνεια κούρεψαν και διέγραψαν οικειοθελώς οι τράπεζες, με τα χρήματα με τα οποία χρέωσαν τους φορολογούμενους για την ανακεφαλαιοποίηση και την ενίσχυση της ρευστότητάς τους!”

Στην συνέχεια, υπογραμμίζεται, ότι: “από τις οικονομικές καταστάσεις των τραπεζών της 31/12/2014, προκύπτει ένας σημαντικός αριθμός απομειώσεων (κουρέματος) και διαγραφών δανείων. Στην περίπτωση της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ, οι προβλέψεις απομειώσεων (2.441.000.000 ευρώ) ανέρχονται περίπου στο 35% του συνόλου των ληξιπρόθεσμων δανείων της τράπεζας (5.482.000.000 + 815.000.000) !!!”

Κλείνοντας, ο Γ.Γ. της Κ.Ο. των Ανεξαρτήτων Ελλήνων έθεσε στη διάθεση του Υπουργού τα εξής ερωτήματα:


1. Είναι «εν γνώσει» σας, τα όσα καταγγέλλονται στην συγκεκριμένη ως άνω ιστοσελίδα ;

2. Σύμφωνα με τις άνωθεν καταγγελίες, ποιών τα δάνεια κουρεύονται και διαγράφονται οικειοθελώς από τις ανακεφαλαιοποιημένες με δημόσιο χρήμα συστημικές τράπεζες;

- Αν ισχύουν οι σχετικές καταγγελίες, να κατατεθεί πίνακας με τις ως άνω διαγραφές δανείων.

3. Εφόσον ισχύουν οι ως άνω καταγγελίες, σε ποιες άμεσες ενέργειες θα προβείτε, έτσι ώστε να χυθεί άπλετο φως στις ως άνω περίεργες διαδικασίες επιλεκτικής διαγραφής δανείων;

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates