Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

Τρίτη, 25 Αυγούστου 2015

ΜΑΥΡΗ ΔΕΥΤΕΡΑ: ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ 3,6 ΔΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ !!!

ΜΑΥΡΗ ΔΕΥΤΕΡΑ
Οι 400 πιο πλούσιοι στον κόσμο έχασαν χθες πάνω από 124 δισεκατομμύρια δολάρια !!!
Αυτός είναι ο άνθρωπος που έχασε 3,6 Δις δολάρια σε μία ημέρα !!!

Ο Κινέζος δισεκατομμυριούχος Γουάνκ Τζιαλίν είναι το μεγαλύτερο θύμα της χθεσινής «μαύρης Δευτέρας» των χρηματιστηρίων, καθώς απώλεσε περίπου 3,6 δισεκατομμύρια δολάρια (του μένουν όμως άλλα 31,2...)Πρόκειται για τον 17ο πλουσιότερο άνθρωπο στον κόσμο. Ανάμεσα στις επιχειρήσεις που έχει στην Κίνα και σε άλλα μέρη του πλανήτη, διαθέτει και το 20% της Ατλέτικο Μαδρίτης. Η περιουσία του ξεπερνά ακόμα και μετά την χθεσινή ημέρα τα 31 δισεκατομμύρια δολάρια.

Όμως η 24η Αυγούστου του 2015 ήταν σίγουρα η χειρότερη της ζωής του, καθώς οι δύο μεγαλύτερες εταιρίες του στην Κίνα, η Dalian Wanda Commercial Properties Και η Wanda Cimena Line έχασαν 17% και 10% αντίστοιχα μέσα σε μία ημέρα. Ποσοστά που αντιστοιχούν ούτε λίγο ούτε πολύ σε 3,6 δισεκατομμύρια δολάρια. Ή περίπου το 10% της συνολικής του περιουσίας που είχε πριν ανοίξουν τα κινέζικα χρηματιστήρια.

Το ποσό είναι πραγματικά εξωπραγματικό, ακόμα και για τα δεδομένα αυτών των σούπερ επιχειρηματιών, αν αναλογιστούμε ότι ο δεύτερος πλουσιότερος άνθρωπος στην Κίνα, ο ιδιοκτήτης του γίγαντα του ηλεκτρονικού εμπορίου «Αlibaba», έχασε μόλις 545 εκατομμύρια δολάρια.

Συνολικά, η χθεσινή ημέρα, οδήγησε τους 400 πιο πλούσιους ανθρώπους του κόσμου να χάσουν 124 δισεκατομμύρια δολάρια από τις περιουσίες τους. Είκοσι τέσσερις από αυτούς έχασαν πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια, ενώ μόνο ο Μπιλ Γκέϊτς απώλεσε περί τα 3,2 δισεκατομμύρια δολάρια (είναι ο δεύτερος στην λίστα πίσω από τον Κινέζο «πρωταθλητή«).

Ο μεγαλύτερος χαμένος από τους Ευρωπαίους είναι ο ιδιοκτήτης (μεταξύ άλλων) της αλυσίδας Zara, Αμάνσιο Ορτέγκα, ο οποίος είδε την περιουσία του να μειώνεται κατά 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια.

ΠΗΓΗ
http://www.protothema.gr/world/article/503115/autos-einai-o-anthropos-pou-ehase-36-disekatommuria-dolaria-se-mia-imera/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates