Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2015

ΕΦΑΓΑΝ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΙΟ SAM !!! ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ !!!

ΟΡΓΙΣΜΕΝΗ ΟΜΙΛΙΑ ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ
ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ 8 ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΜΕΡΚΕΛ-ΟΛΑΝΤ-ΤΟΥΣΚ !!!
Η Γαλλία απλώνει ασπίδα προστασίας στην Ελλάδα !!!
Πως οι ΗΠΑ σπάνε το Γερμανικό μπλόκο !!!
Το ξύλο πρέπει να ήταν πραγματικά πολύ, αφού σήμερα ακόμη και ο Σόιμπλε αναγκάστηκε να ομολογήσει ότι το ελληνικό χρέος δεν είναι βιώσιμο !!!

Είναι προφανές πως μετά τις διαρκείς παρεμβάσεις των ΗΠΑ, τόσο προσωπικά του Μπαράκ Ομπάμα όσο και του Υπουργού Οικονομικών Τζακ Λιού, υπάρχει κινητοποίηση της Γαλλίας ώστε να σπάσει η Γερμανική αδιαλλαξία και να μειωθούν οι αντιστάσεις της Α.Μέρκελ. 

Μετά την απίστευτη ομιλία υπέρ της Ελλάδας του Γάλλου πρωθυπουργού, η Γαλλία περνάει και στις πράξεις κατόπιν οδηγιών των ΗΠΑ. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Μ.ΟΜπάμα σε συνάντηση στον Λευκό Οίκο με τον αντιπρόεδρο Τζο Μπάιντεν, τον ΥΠΟΙΚ Τζακ Λιού και άλλα 11 άτομα έβγαλε οργισμένη ομιλία λέγοντας: "έχω κάνει 8 παρεμβάσεις σε Μέρκελ-Ολάντ-Τουσκ! Δεν πρέπει η ΝΑ Ευρώπη να χάσει την Ελλάδα! Σημεώνεται ότι τόνισε και την καθηεμρινή του συνομιλία για ενημέρωση από τον πρέσβη Ν.Πίρς ενώ αναμένει μέχρι την Κυριακή αναλυτική έκθεση του αρχηγού της CIA, Tζων Μπρέναν για την κατάσταση στην Ελλάδα!

Με εντολή του Γάλλου Προέδρου Φρανσουά Ολάντ έχουν κινητοποιηθεί στη Γαλλία προκειμένου η Ελλάδα να καταφέρει να μείνει στο ευρώ και να μην υπάρξουν δυσάρεστες εκπλήξεις τόσο για την Αθήνα, όσο και για την Ευρώπη.

Εντός της ημέρας αποστέλλεται η πρόταση της Ελλάδας, βάση της οποίας αποτελεί το κείμενο που έστειλε η ελληνική κυβέρνηση την προηγούμενη εβδομάδα στο Eurogroup.

Η πρόταση που περιλαμβάνει τις μεταρρυθμίσεις που έχει επεξεργαστεί η κυβέρνηση το προηγούμενο διάστημα, συζητείται σε σύσκεψη που έχει από νωρίς σήμερα το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη και τους υπουργούς Οικονομικών Ευκλ. Τσακαλώτο, Οικονομίας Γ. Σταθάκη και Εξωτερικών Ν. Κοτζιά.

Σχετικά με τα χρήματα που θα ζητήσει η ελληνική κυβέρνηση, κυβερνητική πηγή ανέφερε πριν από λίγο ότι αυτό θα καθοριστεί από τις χρηματοδοτικές ανάγκες της τριετίας, οι οποίες βρίσκονται σε συνάρτηση με τις μακροοικονομικές προβλέψεις και τα έσοδα.

Πλέον η εντολή του Γάλλου Προέδρου παίρνει σάρκα και οστά. Η ελληνική πρόταση προς τον ESM για τη χορήγηση του νέου προγράμματος, καθώς και η διατύπωση των μέτρων και όλων των απαραίτητων τεχνικών στοιχείων, έχουν εκτός από την ελληνική σφραγίδα του Ευκλείδη Τσακαλώτου και έντονο γαλλικό άρωμα.

Συγκεκριμένα ο Γάλλος Μπρούνο Μπεζάρ (Bruno Bézard), που είναι ο επικεφαλής εκπρόσωπος της Γαλλίας στο Εuroworking Group, αλλά και όλη η ομάδα του δουλεύουν μαζί με τους Έλληνες με ένα μόνο στόχο. Να είναι τεχνικά άρτια η ελληνική πρόταση και έτσι αν κατατεθεί να μην υπάρχει καμία περίπτωση να απορριφθεί, ακόμη και για κάποιο τυπικό λόγο, καθώς ο χρόνος πραγματικά δεν υπάρχει.

Ο Μπρούνο Μπεζάρ δεν είναι ένας τυχαίος τεχνοκράτης. Έχει θητεύσει σε πολλές θέσεις του δημόσιου γαλλικού τομέα, πάντα σε θέσεις που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά και ουσιαστικά είναι ένας τεχνοκράτης - γραφειοκράτης, ο οποίος γνωρίζει από μέσα πως λειτουργούν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες των Ευρωπαίων.

Μάλιστα είναι Ιππότης του Τάγματος της Λεγεώνας της Τιμής και Ιππότης του Εθνικού Τάγματος της Αξίας. Το Παράσημο της Λεγεώνας της Τιμής είναι τιμητική διάκριση που καθιέρωσε ο Ναπολέων Βοναπάρτης το 1802 ως ένα τιμητικό βραβείο που απονέμεται σε στρατιωτικούς και πολίτες για τις υπηρεσίες τους στην Γαλλία.

Μάλιστα δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο από το βιογραφικό του ότι εκτός από Γαλλικά, μιλάει Αγγλικά, Ρώσικα, Γερμανικά και Κινέζικα!

Ολοκληρώνοντας σε πολύ καλή σειρά τις σπουδές του στην Πολυτεχνική Σχολή, του δόθηκε η ευκαιρία να συνεχίσει στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης της Γαλλίας. Από τότε αρχίζει να τρέχει σε θέσεις του δημοσίου στη Γαλλία και να ανεβαίνει.

Το 1992 διορίζεται στο Γενικό Λογιστήριο ενώ το 2000 εκτελεί για κάποιους μήνες χρέη διευθυντή στο υπουργείο Οικονομίας, Οικονομικών και Βιομηχανίας και γίνεται υποδιευθυντής αρμόδιος για θέματα χρέους, ανάπτυξης και αναδυόμενων αγορών. Το 2001-2002 γίνεται σύμβουλος για θέματα οικονομίας και οικονομικών του πρωθυπουργού Λιονέλ Ζοσπέν.

Συνέχισε την εργασία του στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους ενώ έγινε και αντιπρόεδρος της Λέσχης του Παρισιού (Club de Paris).

Το 2010 συνεργάζεται με την τότε υπουργό Οικονομίας Κριστίν Λαγκάρντ σε θέματα γαλλο-σινικής συνεργασίας. Από το 2012 γίνεται γενικός διευθυντής Δημοσίων Οικονομικών ενώ τον Ιούνιο του 2014 ανέλαβε καθήκοντα γενικού διευθυντή του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους.

Πηγή: defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates