Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

Κυριακή, 26 Ιουλίου 2015

CITIZEND 2015: ΕΝΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ !!!

CITIZEND 2015
Ελληνικό Ανεξάρτητο Ντοκιμαντέρ !!!
Πώς η Ελλάδα οδηγήθηκε σε αυτήν την κατάσταση ;;; 
Το πολιτικό σύστημα και οι πολίτες στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων ;;; 
Ποια είναι η τωρινή κατάσταση και που οδηγούμαστε ;;; 


Το ντοκιμαντερ Citiz€nd είναι μια προσπάθεια ακομμάτιστων και ανεξάρτητων νέων της χώρας μας, που προσπαθεί να απεικονίσει τα γεγονότα που μας οδήγησαν στην περίφημη οικονομική κρίση και να φωτίσει ορισμένες σκοτεινές πτυχές. 
Περισσότερο όμως ενδιαφέρει, όσοι το παρακολουθήσετε, να εμπνευστείτε και να παρακινηθείτε από τις ιδέες και προτάσεις που διατυπώνουν αρκετοί εξειδικευμένοι συμμετέχοντες στο ντοκιμαντερ, με σκοπό ο καθένας μας να βάλει ένα μικρό ή μεγαλύτερο λιθαράκι στην οικονομική, κοινωνική και ηθική επάνοδο των ελληνικού λαού, για να μπορέσει η Ελλάδα να ανακάμψει, η οικονομία, η διοίκηση, η νομοθεσία, η εξωτερική πολιτική, η ενέργεια. 
Το όραμα για την Ελλάδα του μέλλοντος ξεκινάει σήμερα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟΓια την δημιουργία του ντοκιμαντέρ Citizend συμμετείχαν και βοήθησαν αρκετοί συντελεστές, άλλοι περισσότερο άλλοι λιγότερο. Όλοι όμως ήταν απαραίτητοι για το τελικό αποτέλεσμα.
Παρακάτω σας παρουσιάζουμε μερικούς από τους βασικότερους συντελεστές :

Νικόλαος Γ. Σαμπάτης
Ο Νίκος Σαμπάτης είναι ο εμπνευστής της αρχικής ιδέας του ντοκιμαντέρ και ο βασικότερος συντελεστής από την αρχή των εργασιών μέχρι και την τελική ολοκλήρωση του ντοκιμαντέρ. Είναι ετών 26 ετών και κατάγεται από την πόλη της Καλαμάτας, κατέχει το πτυχίο του τμήματος Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Έχει ολοκληρώσει τις υποχρεωτικές παρακολουθήσεις του διετούς μεταπτυχιακού του Ινστιτούτου Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών και παράλληλα έχει εργαστεί για τρία έτη σαν ασκ. Ορκωτός Ελεγκτής Λογιστής σε πληθώρα μεγάλων ελληνικών επιχειρήσεων. Αυτήν την περίοδο δραστηριοποιείται στον τομέα του Strategy Consulting ενώ στο ενεργητικό του διαθέτει συμμετοχές και πρωτιές σε διαγωνισμούς καινοτομίας και επιχειρηματικότητας και υπήρξε επιστημονικός σύμβουλος σε project που συνδυάζουν την τεχνολογία με τα νομικά και φορολογικά. Η μεγαλύτερη διάκρισή του ήταν η πρόσκληση για συμμετοχή στις εργασίες της Βουλής των Εφήβων στη Ι΄Σύνοδο 2004 - 2005.

Θάνος Μπερτές
Ο Θάνος Μπερτές είναι από τα πρώτα μέλη που συμμετείχαν στην ιδέα του Citizend, λαμβάνοντας μέρος στις περισσότερες συνεντεύξεις και αναλαμβάνοντας την προώθηση του ντοκιμαντέρ μέσω του διαδικτύου. Είναι 26 ετών και κατάγεται από τη Σαρακίνα Τρικάλων, ενώ μεγάλωσε στην Πάτρα. Είναι κάτοχος του πτυχίου Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς, ενώ έχει παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων σχετικά με το Internet Marketing, με το οποίο και ασχολείται από το 2010 έως και σήμερα. Μεταξύ άλλων είναι Πιστοποιημένος Συνεργάτης της Google (Google Certified Partner), είναι κάτοχος του πτυχίου "Diploma in Online Marketing" από το Shaw Academy της Μεγάλης Βρετανίας, καθώς και της πιστοποίησης C.I.M.P. (Certified Internet Marketing Professional) του τεχνοβλαστού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου.

Ριχάρδος Αβραμίδης
Ο Ριχάρδος Αβραμίδης είναι κάτοχος του Πτυχίου Οικονομικών στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Περικλής Κουμασίτης
Ο Περικλής Κουμασίτης είναι κάτοχος πτυχίου Οικονομικών από το ΑΠΘ.

Μιχάλης Κωνσταντουλάκης
Ο Μιχάλης Κωνσταντουλάκης είναι απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων. Έπειτα σπούδασε MSc στο Warwick και δούλεψε σε πετρελαϊκή εταιρεία και σε τράπεζα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates