.

Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

ΒΟΥΛΩΝΕΙ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ Η ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ !!!

ΕΛΕΝΑ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ
Κανένα επίσημο μέτρο καταγραφής απώλειας των κρατήσεων !!!
«Δεν υπάρχει, μέχρι στιγμής, κανένα αξιόπιστο και επίσημο μέτρο καταγραφής απώλειας των κρατήσεων, αλλά και οι όποιες μειώσεις υπάρχουν, λόγω των ημερών, μόλις επιστρέψουμε σε φυσιολογικούς ρυθμούς, μπορούν να αποκατασταθούν» τονίζει σε δηλώσεις της στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η αναπληρώτρια υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, μετά από επίσημη ενημέρωση που είχε, όπως ανέφερε, από τους διεθνείς Τour Operators, τον ΣΕΤΕ και την ΗΑΤΤΑ.

«Εργαζόμαστε στο υπουργείο εικοσιτέσσερις ώρες το εικοσιτετράωρο, για να δώσουμε λύσεις σε όποια έκτακτη ανάγκη προκύψει αυτές τις ημέρες», δήλωσε η κ. Κουντουρά και αναφέρθηκε στις δράσεις του υπουργείου το προηγούμενο διάστημα.

Όπως είπε, «από τη Δευτέρα, έχουμε πετύχει να είναι απόλυτα διασφαλισμένες και να εκτελούνται κανονικά κάθε τύπου τραπεζικές συναλλαγές όλων των ξένων επισκεπτών της χώρας: Διαρκή επικοινωνία και διαχείριση θεμάτων με tour operator, Περιφέρειες και όλους τους φορείς του Τουρισμού. Συντονισμένη διαχείριση, ώστε να έχουν προτεραιότητα τα εμβάσματα παραγγελιών στο εξωτερικό για την τροφοδοσία των επιχειρήσεων του τουρισμού (ξενοδοχεία εστίαση), ώστε να μην υπάρξουν ελλείψεις».

Η κ. Κουντουρά ζήτησε από τους φορείς, από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης «επικοινωνιακά να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια, να μην τραυματίζουν την εικόνα του ελληνικού τουρισμού και πάνω από όλα να μην αναπαράγουν ψευδείς ειδήσεις».

«Ο τουρισμός δεν πρέπει να αποτελέσει θέμα για πολιτική εκμετάλλευση, αν θέλουμε να προασπίσουμε και προστατεύσουμε τη "βαριά βιομηχανία" της χώρας μας», τόνισε.


ΠΗΓΗ
http://www.enikos.gr/politics/327127,Koyntoyra-Kanena-epishmo-metro-katagrafhs-apwleias-twn-krathsewn.html

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates