Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

.

Σάββατο, 25 Ιουλίου 2015

ΓΙΑΝΗ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΑΠΟΜΥΘΟΠΟΙΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΩΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ !!!

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

ΚΟΒΕΤΑΙ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ & ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΓΙΑΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ
Εκπόνησε Plan B παράλληλου νομίσματος στη βάση ενός χρηματοοικονομικού μέσου (IOU) που δεν είναι νόμισμα αλλά, ακόμη και αν ήταν, δεν θα μπορούσε να είναι ποτέ παράλληλο !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

Ο μόνος τρόπος να το πετύχεις αυτό Γιάνη των παιγνίων, είναι να το κάνεις να λειτουργήσει μέσα από το τραπεζικό σύστημα, πράγμα που διευκολύνεται από το γεγονός ότι είτε χρησιμοποιηθούν υποσχετικές (IOU), είτε χρησιμοποιηθούν παράβολα χαρτοσήμου, επειδή και τα δύο είναι εκπεφρασμένα σε ευρώ, δεν συνιστούν άλλο νόμισμα, ούτε κύριο, ούτε παράλληλο.

Γιάνη των παιγνίων, τελικά δεν έχεις ιδέα ούτε από τραπεζική, ούτε από λογιστική και από το κλαδικό λογιστικό σχέδιο των τραπεζών !!!
Αν ήξερες τι είναι, πως εκδίδεται και πως κυκλοφορεί το χρήμα και ποιοι λογαριασμοί χρεώνονται και πιστώνονται σχετικά στα διπλογαφικά βιβλία του τραπεζικού συστήματος, δεν θα τολμούσες ποτέ να εκστομίσεις τις μαλακίες που διαβάζουμε στην συνέντευξή σου.


ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ – Plan B Βαρουφάκη με παράλληλο τραπεζικό σύστημα και «κλοπή» των ΑΦΜ όλων των Ελλήνων

Διαβάστε πώς θα λειτουργούσε το σχέδιο του τέως ΥΠΟΙΚ όπως αποκαλύπτει η Καθημερινή της Κυριακής – Ζητά και την παραίτηση της κυβέρνησης – Κατά την προσφιλή του συνήθεια ο ίδιος μιλά για προβοκάτσιες

Τρομάζουν οι λεπτομέρειες του περιβόητου Plan B που ετοίμαζε ο Γιάνης Βαρουφάκης όσο ήταν υπουργός Οικονομικών καθώς τα τελευταία στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας τον θέλουν στο σχέδιό του να περιλαμβάνει από τη δημιουργία ενός παράλληλου τραπεζικού συστήματος έως την «κλοπή» εκατομμυρίων ΑΦΜ.
Τις λεπτομέρειες του παράλληλου συστήματος, το οποίο θα είχε, μάλιστα, τη δυνατότητα να μετατραπεί «εν μια νυκτί σε μια νέα δραχμή» φέρεται να έχει αποκαλύψει ο ίδιος σε συνάντηση με στελέχη ξένων hedge funds στα πλαίσια διεθνούς forum που έλαβε χώρα στις 16 Ιουλίου.

Συνεργός του κ. Βαρουφάκη στο… έγκλημα θα ήταν ένας παιδικός του φίλος τον οποίο είχε φροντίσει να τοποθετήσει σε καίρια θέση στο υπουργείο Οικονομικών προκειμένου, όπως υποστηρίζει η Καθημερινή της Κυριακής, να παρακάμψει την «ελεγχόμενη από τις Βρυξέλλες» Γενική Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων Κατερίνα Σαββαΐδου.

Αποστολή του φίλου-συνεργού θα ήταν να χακάρει την ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων προκειμένου να αποκτήσει πρόσβαση στα ΑΦΜ εκατομμυρίων πολιτών.

Το επόμενο βήμα απαιτούσε τη δημιουργία μυστικών λογαριασμών συνδεδεμένων με το ΑΦΜ κάθε φορολογούμενου, «χωρίς να το πούμε σε κανέναν» όπως κατά το δημοσίευμα λέει ο ίδιος, έτοιμους να ενεργοποιηθούν ανά πάσα στιγμή, υπό άκρα μυστικότητα.
Το σύστημα στη συνέχεια θα έστελνε ένα ειδικό pin σε κάθε φορολογούμενο που θα αντιστοιχούσε σε αυτόν τον μυστικό, παράλληλο λογαριασμό ώστε μέσω αυτού ο πολίτης ή η επιχείρηση να μπορεί να πραγματοποιεί πληρωμές, ως ένα άλλο παράλληλο τραπεζικό σύστημα, προκειμένου να υπερκεράσει το πρόβλημα των κλειστών τραπεζών φέρεται να εξήγησε στους συνομιλητές του ο πρώην υπουργός οικονομικών.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο κ. Βαρουφάκης είχε καταστρώσει το σχέδιο με τόση λεπτομέρεια ώστε να φροντίσει να προετοιμάσει και την απάντησή του σε περίπτωση που αυτό διέρρεε από τους συνομιλητές του. «Και αν το κάνουν, θα το αρνηθώ, θα το διαψεύσω» φέρεται να δήλωσε κυνικά.

Παράλληλα ο κ. Βαρουφάκης, σύμφωνα με δημοσίευμα της Real News, δηλώνει ότι η κυβέρνηση αυτή πρέπει να παραιτηθεί.

Ο ίδιος βέβαια κατά την προσφιλή του συνήθεια αρνείται ότι έχει προβεί σε αυτή τη δήλωση καταγγέλοντας την εφημερίδα για «την προβοκάτσια της Κυριακής» προκαλώντας την έντονη αντίδραση των στελεχών της εφημερίδας που επιμένουν ότι μεταφέρουν με ακρίβεια όσα ειπώθηκαν από τον τέως υπουργό και τονίζοντας ότι «δεν προβοκάρουν».

ΠΗΓΗ
http://realpolitics.gr/%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%BF-plan-b-%CE%B2%CE%B1%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%86%CE%AC%CE%BA%CE%B7-%CE%BC%CE%B5-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AC%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BB%CE%BF-%CF%84%CF%81/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates