Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2015

ΤΕΛΙΚΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ Ο ΓΙΑΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ !!!

ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΙΔΙΟΦΥΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥ ΜΕ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΚΟ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ
Δεν σταματάει να καταστρέφει το προφιλ του, στο βωμό της πάση θυσία και με κάθε κόστος, θετικής ή αρνητικής δημοσιότητας !!!
Βαρουφάκης: «Η μητέρα μου ήταν μέλος ακροδεξιάς τρομοκρατικής οργάνωσης και κάρφωνε τον αριστερό πατέρα μου»
Στο Γερμανικό περιοδικό Stern, ο Γιάνης Βαρουφάκης, άνοιξε την καρδιά του και μίλησε για τη μητέρα και πως γνώρισε τον πατέρα του. «Από την παιδική μου ηλικία αισθάνομαι πολιτικοποιημένος» είπε ο πρώην υπουργός και συνέχισε: «Αυτό έχει να κάνει με την οικογένεια μου. Ο πατέρας μου πήγε εξορία το 46-49, επειδή αρνιόταν να καταγγείλει κομμουνιστές. Βασανίστηκε άγρια. Ήταν μεγαλωμένος με τα ιδανικά και τα πρότυπα της Γαλλικής επανάστασης. Ένα ελεύθερο πνεύμα.»

Στη συνέχεια μίλησε και για την περίοδο της χούντας οπότε ένας θείος του καταδικάστηκε σε θάνατο. Για τη μητέρα του ο Γιάνης Βαρουφάκης είπε: «ήταν μέλος μιας ακροδεξιάς τρομοκρατικής οργάνωσης και μισούσε τους αριστερούς. Μια από τις υποχρεώσεις της ήταν να κατασκοπεύει τον πατέρα του, έτσι γνωρίστηκαν»Μίλησε επίσης και για την Γερμανία και τον δρ Σόιμπλε, το οποίο είπε ότι σέβεται απεριόριστα: «Τον εκτιμώ, μου αρέσει ο Wolfgang.»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates