Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2015

ΑΠΟ ΘΑΥΜΑ & ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΠΡΑΒΩΝ ΓΛΥΤΩΣΕ ΤΟ ΞΥΛΟ Η ΕΥΑ ΚΑΥΛΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΟ !!!

ΤΗΝ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΥΑ ΚΑΪΛΗ
Έκανε βόλτα στα σοκάκια στην Αντίπαρο και την ανάγκασαν να αποχωρήσει !!!
Φραστική επίθεση δέχτηκε η Εύα Καϊλή, ενώ βρισκόταν στην Αντίπαρο.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο indymedia, η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ και η παρέα της αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν.
Συγκεκριμένα, η ανάρτηση με τίτλο «Πέσιμο στην Εύα Καϊλή στην Αντίπαρο» αναφέρει:

«Την Τετάρτη 29/7 στα Σοκακια της χώρας της Αντιπάρου, ομάδα 7 ατόμων επιτεθήκαμε Φραστικά και διώξαμε την Ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ Εύα Καϊλή, όταν εντοπίστηκε να περπάτα ανέμελη χωρίς συνοδεία μπράβων( πάρα μόνο συνοδεία κάποιων τζιτζιφιόγκων φίλων της που φώναζαν «είμαστε όλοι Έλληνες») στα σοκάκια της Αντιπαρου.
Της επισημάναμε την ηθική της αυτουργία σε 7.000 αυτοκτονίες και απαιτήσαμε να εξαφανιστεί από το σημείο και να επιστρέψει μόνο με συνοδεία Μπράβων. Κάποιος από την παρέα της πασοκας τηλεφώνησε σε δυο άτομα της νύχτας από το νησί οι οποίοι ήρθαν διακριτικά να ελέγξουν την κατάσταση και οι ίδιοι αργότερα επιτεθήκαν με χυδαία σεξιστικά σχόλια όπως <<δεν σ” αρέσει να σε γαμ… δεξιοι?!Σε συντροφισα που συμμετείχε προηγουμένως στην δράση,όταν την βρήκαν μόνη. Για εμάς από σήμερα ξεκινάει μια καινούργια πολεμική με αυτούς που έπνιξαν τον τόπο στο αίμα και τα τσιράκια τους. ΠΑΣΟΚ και μπουζούκια τέλος».

ΠΗΓΗ
http://www.crashonline.gr/%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CF%80%CE%B5%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CF%8A%CE%BB%CE%B7-%CE%AD%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%B5-%CE%B2%CF%8C%CE%BB%CF%84%CE%B1-%CF%83%CF%84/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates