Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

Δευτέρα, 20 Ιουλίου 2015

ΠΟΡΔΕΣ ΤΑ ΑΕΡΙΑ !!!

Επιμέλεια κειμένου: 
Γιώργος Κοντός, Λεωνίδας Χ. Στάμος

ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ : ΑΠΟΤΥΧΙΑ
Στις 16 Ιουλίου 2015, έληξε ο διαγωνισμός για τις έρευνες υδρογονανθράκων σε 20 θαλάσσια οικόπεδα (Ιόνιο και νοτίως της Κρήτης)!!!Το αποτέλσμα: ΑΠΟΤΥΧΙΑ!!! 
Τα υπό διαγωνισμόν ΑΕΡΙΑ, δεν κάνουν ούτε για βαφή αυγών!!!

Γιατί;
Γιατί, μόλις μια ξένη κοινοπραξία εμφανίστηκε, μία εταιρεία αλλοδαπή και τα  ΕΛ.ΠΕ. (ΣΥΝΟΛΟ: ΤΡΕΙΣ κι ο κούκος !!!)
Την δε ξένη Κοινοπραξία, εκπροσώπησε η ηγήτωρ εταιρεία αυτής, η TOTAL (όχι αυτή με τα γιαούρτια!!!).
Η προσφορά των ΕΛ.ΠΕ. για τα οικόπεδα 2,3,4,5,6,7,8,9,11,12,13,14,15,16,17, 18,19 & 20 ήταν η ΠΛΕΟΝ ΔΕΛΕΑΣΤΙΚΗ για τα Δημόσια Συμφέροντα, καθώς ΔΕΝ ΚΑΤΕΘΕΣΕ κι ως εκ τούτου … ακόμα ελπίζουμε σε κάτι καλό!!!
Παρόμοιες είναι οι προσδοκίες μας για τα οικόπεδα της Κρήτης, καθώς ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ το παραμικρό ενδιαφέρον!!!
Ανασταλτικός παράγοντας, πέραν της οικονομικής κατάστασης της χώρας, είναι οι χαμηλές τιμές του πετρελαίου που κινείται κάτω από τα 60 δολάρια καθιστώντας ασύμφορες τις έρευνες σε αχαρτογράφητα νερά όπως είναι τα ελληνικά.
Από αδιασταύρωτες πληροφορίες όμως, ΑΝΑΣΤΑΛΤΙΚΟΣ παράγοντας ήταν η δυσκολία των διαγωνιζομένων να ΒΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΤΟΥΣ!!!
Συγκεκριμένα:

Η ανακοίνωση της κυβέρνησης της Ελληνικής Δημοκρατίας σύμφωνα με την οδηγία 94/22/ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου για τους όρους χορήγησης και χρήσης των αδειών αναζήτησης, έρευνας και παραγωγής υδρογονανθράκων (2014/C 400/03) δημοσιεύτηκε νόμιμα και νόμοτυπα στην Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης
 ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ:
Όλες οι αιτήσεις θα κριθούν σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 2289/1995, όπως ισχύει, και του Ελληνικού Δικαίου και υπό το πρίσμα της διαρκούς ανάγκης της Ελλάδας για συνεχή, εμπεριστατωμένη, αποτελεσματική και ασφαλή έρευνα για τον εντοπισμό πετρελαίου και φυσικού αερίου στην ελληνική επικράτεια και την εκμετάλλευση αυτών, λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη τα περιβαλλοντικά θέματα.
Το Υπουργείο θα συνάψει χωριστές συμβάσεις για κάθε περιοχή προς παραχώρηση με τον επιλεγέντα αιτούντα με βάση το καθεστώς μίσθωμα/φόρος (σύμβαση μίσθωσης).
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι η πρώτη εργάσιμη ημέρα μετά από έξι (6) ημερολογιακούς μήνες από την ημερομηνία δημοσίευσης της παρούσας πρόσκλησης υποβολής προσφορών στην Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Οι αιτήσεις που θα παραληφθούν από το Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής μετά την ημερομηνία αυτή δεν θα ληφθούν υπόψη.
Οι αιτήσεις πρέπει να κατατεθούν στο:
Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής
Γενική Γραμματεία Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής
Γενική Διεύθυνση Ενέργειας
Διεύθυνση Πετρελαϊκής Πολιτικής
Λεωφόρος Μεσογείων 119
10192 Αθήνα
ΕΛΛΑΔΑ

ΚΙ ΕΔΩ ΑΡΧΙΣΕ Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ ΤΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ, ΓΙΑΤΙ:

1ον) Το Υ.Π.Ε.Κ.Α. (Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ το Υ.Π.Ε.Κ.Α. ΑΛΛΑ είναι το Υ.Π.Α.Π.ΕΝ. (Υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος & Ενέργειας)

2ον) Γενική Γραμματεία Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ Υ.Π.Α.Π.ΕΝ & βεβαίως βεβαίως ΟΥΤΕ ΚΑΙ στο  ΔΙΑΥΓΕΙΑΟι ίδιες δε αδιασταύρωτες πληροφορίες, λένε ότι ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ μετά από σκληρή, επίπονη κι επώδυνη έρευνα στον σκληρό γραφειοκρατικό ελληνικό μηχανισμό, διεπίστωσαν ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ το Υ.Π.Ε.Κ.Α. κι αφού ΤΟΝ ΗΠΙΑΝ… ΤΟΝ ΚΑΦΕ, γύρισαν το φλυτζάνι και μετά εύλογο χρόνο, το διάβασαν και κατευθύνθηκαν ΤΕΛΙΚΩΣ στο Υ.Π.Α.Π.ΕΝ.!!!

Στο  Υ.Π.Α.Π.ΕΝ και συγκεκριμένα στη reception αντιμετώπισαν τη συμπεριφορά του θυρωρού που γνωρίζει ο ΜΕΣΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ idiόtης κάθε φορά που μεταβαίνει σε Δημόσια Υπηρεσία.
: «…ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ, ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΑΤΕ…..ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΔΩ!!! ΡΩΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ!!!» κι έφυγαν πίσω στις Χώρες τους, χωρίς να καταθέσουν προσφορά!!!ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ:
Φήμες ότι οι ΤΡΕΙΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ που κατέθεσαν προσφορές, ανακάλυψαν την αρμόδια Γραμματεία, μετά από έρευνα ΕΞΕΙΔΙΞΕΥΜΕΝΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΕΡΕΥΝΩΝ με έδρα την Ανδρομέδα και υποκατάστημα στα Κάτω Πετράλωνα (ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ!!! ΑΛΛΑ ΕΠΙΦΥΛΑΣΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΟΥΜΕ) ελέγχονται για την αξιοπιστία τους!!!
ΥΓ: Κύριοι/Κύριοι …. Το λαγούμι του λαγού ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΥΥΥ ΜΕΓΑΛΟ και ΔΕΝ περιορίζεται σε 10-11 Πολιτικούς, 10-11 Εθνικούς ‘Νταβατζήδες’ & 10-11 Δημοσιογράφους. Είναι ΠΟΛΛΟΙ οι «προνομιούχοι» (βλέπε ΕΔΕΥ Α.Ε. κλπ) και οι υπ’ αυτών «ευεργετημένοι» που με το «σήμα» ανεβάζουν και κατεβάζουν Κυβερνήσεις μέσω των Εκλογών (…. με 800-900 χιλιάδες ψήφους έχεις δύναμη, da;;).ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΟΒΕΡ ΑΛΛΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΝΤΟΥΛΑΠΑ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates