.

Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

ALPHA TV: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ !!! ΚΑΘΑΡΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΦΙΛΟΣ Ο ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ !!!

ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΦΙΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ
Αυτό δήλωσε στην πρωινή εκπομπή του Alpha ο Νίκος Νικολόπουλος, παίρνοντας για πρώτη φορά καθαρή θέση υπέρ των ΗΠΑ !!!KEPΔIΣAME ENIAIA ΠPOAΠAITOYMENA ΚΑΙ ME BAΣH EΠIΣTOΛH NTAIΣEΛMΠΛOYM EΠIΣHMA ΣTO TPAΠEZI TO ΧΡΕΟΣ !!!

Αυτό που διεκδικεί η κυβέρνηση είναι μια συμφωνία που να περιλαμβάνει την κάλυψη των χρηματοδοτικών αναγκών της χώρας, ένα σοβαρό αναπτυξιακό πακέτο και την αντιμετώπιση του χρέους.

Αυτό τόνισε μεταξύ άλλων ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ και Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος της Ελλάδος Νίκος Νικολόπουλος, ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση του δημοσιογράφο Σπύρου Χαριτάτου.

Ο Νίκος Νικολόπουλος τόσο στην εκπομπή «Πρωινή Ενημέρωση Alpha», όπου και ήτανε καλεσμένος σήμερα το πρωί όσο και σε ραδιοφωνικές συνεντεύξεις , κατέστησε σαφές , ότι η ελληνική πλευρά θα συνεχίσει την προσπάθεια , μέχρι την επίτευξη τελικής συμφωνίας, έχοντας ως ισχυρό όπλο την ετυμηγορία του Ελληνικού λαού που ήταν σαφής. Η βούληση της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού για μια βιώσιμη συμφωνία. Και συνέχισε λέγοντας, ότι παρά τη σκληρή στάση των δανειστών και του Βερολίνου, υπάρχει φως στην άκρη του τούνελ για την επίτευξη - εκτός απροόπτου - μιας μακροπρόθεσμης συμφωνίας.

Από το στόχαστρο του Αχαιού βουλευτή δεν θα μπορούσαν να ξεφύγουν, και οι δημοσιογράφοι των καναλιών της προπαγάνδας! Ο κ. Νίκος Νικολόπουλος με αφορμή τις πειθαρχικές διώξεις κατά δημοσιογράφων, που πρωτοστάτησαν την περασμένη εβδομάδα στη μαζική προσπάθεια της παραπληροφόρησης και της τρομοκράτησης των πολιτών, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι : “ Οι καναλάρχες της διαπλοκής, οι «δημοσιογράφοι» του τρόμου και του πανικού, χρησιμοποιώντας ψευδείς και παραπλανητικές ειδήσεις, ξεπούλησαν - μαζί με το συμφέρον της χώρας - και το «λειτούργημα» που υποτίθεται πως έπρεπε να πρεσβεύουν, παρέχοντας τις υπηρεσίες τους στους πάσης φύσεως μνημονιακούς εκπροσώπους των εγχώριων και ξένων συμφερόντων

Και κατέληξε λέγοντας ότι :” Η τιμωρία τους ωστόσο δεν ήταν μόνο το μεγαλύτερο «ΟΧΙ» που εισέπραξαν κατάμουτρα. Ούτε καν το γεγονός ότι έγιναν «στόχος» του απλού μέσου πολίτη που απέδειξε ότι δεν τρομοκρατείται!

Η τιμωρία θα αποδοθεί από τους φυσικούς τους δικαστές , όταν ανοίξουν οι βρώμικοι φάκελοι της διαπλοκής .”

ΠΗΓΗ
http://www.tempo24.gr/eidisi/30612/stin-proini-ekpompi-toy-alpha-o-grammateas-tis-ko-anel-nikos-nikolopoylos

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates