Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

Σάββατο, 6 Ιουνίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ : Α. ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ & Β. ΣΤΑΜΑΤΗ ΣΠΑΝΕ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥΣ ON CAMERA !!!

ΚΟΥΣΟΥΛΟΣ - ΠΑΠΑΔΑΚΟΥ
Άκης και Βίκυ σπάνε τη σιωπή τους μπροστά στην κάμερα !!!Πρεμιέρα την Τρίτη για το Checkpoint Alpha !!!

Το ρεπορτάζ επιστρέφει στην μικρή οθόνη με τον κωδικό Checkpoint Alpha. 
Στην πρεμιέρα της εκπομπής της Γιάννας Παπαδάκου και του Πέτρου Κουσουλού, Άκης Τσοχατζόπουλος και Βίκυ Σταμάτη μιλούν για πρώτη φορά, μπροστά από την κάμερα για τον μαραθώνιο δικαστικό για τα εξοπλιστικά και την οικογένειά τους.

Επίσης, στην εκπομπή μιλάει, για πρώτη φορά, και ο κρατούμενος Γαλλοελβετός τραπεζίτης Ζαν Κλοντ Όσβαλντ.Κάθε Τρίτη στις 23:20, η νέα εκπομπή του Alpha βάζει στο μικροσκόπιό της σκάνδαλα, τρομοκρατία, πολιτική, οικονομία αλλά και όλα όσα έχουν αντίκτυπο στον Έλληνα πολίτη. Απόρρητα έγγραφα και ντοκουμέντα βλέπουν το φως της δημοσιότητας και φτάνουν στην πόρτα του εισαγγελέα. Σκοτεινές υποθέσεις και δικογραφίες που έχουν συγκλονίσει την ελληνική κοινή γνώμη ανοίγουν και πάλι.

Πρόσωπα υπεράνω υποψίας, τα οποία δεν τίμησαν το λειτούργημά τους στη διαχείριση του δημόσιου χρήματος, λύνουν τη σιωπή τους. Μέσα από αποκαλυπτικές συνεντεύξεις και ρεπορτάζ, η Γιάννα Παπαδάκου μαζί με τον Πέτρο Κουσουλό και το έμπειρο δημοσιογραφικό δυναμικό της εκπομπής, φέρνουν στο προσκήνιο υποθέσεις και πρόσωπα που επηρέασαν ή επηρεάζουν την κοινωνική και πολιτική ζωή στη χώρα μας, τα τελευταία χρόνια.

ΠΗΓΗ
http://www.ereportaz.gr/akis-ke-viki-spane-ti-siopi-tous-brosta-stin-kamera-premiera-tin-triti-gia-to-checkpoint-alpha/
SSL Certificates