Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

Κυριακή, 21 Ιουνίου 2015

ΞΕΣΚΙΖΕΙ ΞΑΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ !!!

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΤΕΙ ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ Α. ΣΑΜΑΡΑ, ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ
O μισητός νοσταλγός των νεκρών ταγματασφαλιτών του Μελιγαλά, παίζει με τη φωτιά !!!
Σιχαμένος μέχρι να ξεκουμπιστεί και να φύγει από τη ΝΔ, καλεί τους “ΧΙΤΕΣ” στη συγκέντρωση της Δευτέρας !!!Με πολύ σκληρές φράσεις, όπως “ΜΕ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΣΤΑΖΕΙ ΜΙΣΟΣ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΩΣ “ΠΕΜΠΤΟΦΑΛΑΓΓΙΤΕΣ”, στρατιωτικό σαιτ που είναι γνωστό για τις υπερβολές του, αναφέρει ότι ο μισητός και σιχαμένος νοσταλγός των νεκρών ταγματασφαλιτών του Μελιγαλά(τον έχουμε αποκαλέσει πολλές φορές έτσι τον άθλιο αρχηγό-μέχρι πότε- της ΝΔ-ΠΟΛΑΝ), καλεί ”Στα όπλα” τους οπαδούς του , μέσω άρθρου του σε εφημερίδα, επιβεβαιώνοντας τις υπόγειες διεργασίες προς πραξικοπηματική ανατροπή της κυβέρνησης. Είναι γνωστές άλλωστε οι κινήσεις του τέκνου του πολιτικά χουντικού-διεφθαρμένου Αβέρωφ, πάντα κήρυκας μίσους και ανωμαλίας σε αυτό τον τόπο.
“Ενώ σε πλήρη κινητοποίηση για ανατροπή της κυβέρνησης καλούν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι, την Δευτέρα τους οπαδούς της με νέα συγκέντρωση “a la Μεϊντάν” στην πλατεία Συντάγματος, ο Α.Σαμαράς με πολεμικές φράσεις στο άρθρο του ζητεί “γενική επίθεση” κατά της νόμιμης κυβέρνησης της χώρας!”, αναφέρει το ίδιο σαιτ αλλά και άλλα αντιπολιτευόμενα στη ΝΔ , ΜΜΕ.

Χρησιμοποιώντας φράσεις οι οποίες απέχουν πολύ από μια δημοκρατική αντιμετώπιση και θυμίζουν περισσότερο την ουκρανική αντιπολίτευση όταν ο πρώην πρόεδρος της Ουκρανίας Β.Γιανουκόβιτς και η κυβέρνησή του δεν είχαν εγκρίνει την συμφωνία σύνδεσης της χώρας με την ΕΕ με αποτέλεσμα να ξεσπάσει ο όλεθρος στην πλατεία Μεϊντάν:

“Τα ψέματα τελείωσαν, τα παιχνίδια τελείωσαν, ο τζόγος με το μέλλον της χώρας τέλειωσε, η ώρα της ευθύνης έφτασε, με την ευρωπαϊκοί πορεία της Ελλάδας δεν μπορεί να παίζει κανείς. Δεν μπορούμε να αφήσουμε τους ανεύθυνους, τους μαθητευόμενους μάγους ή τους ακραίους να σύρουν μίαν ολόκληρη χώρα στην καταστροφή”.

Ομως και η κυβέρνησης φαίνεται ότι αυτή την φορά δεν θα αιφνιδιαστεί όπως συνέβη την περασμένη Πέμπτη με την έφοδο των νεοδημοκρατών οπαδών στην Βουλή και την περίεργη απάθεια της αστυνομικής φρουράς της Βουλής.

Την Δευτέρα το Κοινοβούλιο θα είναι οχυρωμένο. Τον συντονισμό της όλης επιχείρησης έχουν αναλάβει ανώτεροι αστυνομικοί οι οποίοι δεν εμπλέκονται στις “παράλληλες” συζητήσεις “προβληματισμένων συναδέλφων τους με πρώην υπουργούς και βουλευτές της ΝΔ.

Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Γ.Πανούσης έχει αναλάβει να συντονίσει από κοντά την όλη προσπάθεια για την άμυνα του Κοινοβουλίου, ενώ οι “ανυσηχούντες” ανώτεροι και ανώτετοι νεοδημοκράτες και πασόκοι αστυνομικοί έχουν λάβει τα κατάλληλα μηνύματα ότι “Καλο θα είναι να περιοριστούν στα υπηρεσιακά τους καθήκοντα και να μην προβληματίζονται επί πολιτικού επιπέδου εντός υπηρεσίας”…

Μπορεί να μην ξεπέρασαν τους 3.000 οι συγκεντρωμένοι, αλλά όπως σημείωνε ανώτερος αξιωματικός της αστυνομίας “Αρκούν και 1000 για να κάψουν την Αθήνα αν δράσουν βάσει σχεδίου και δεν βρουν τις κατάλληλες αντιστάσεις”.

Το εντυπωσιακό είναι ότι πέρα από τα social media που πληρώνονται για την προβολή της εκδήλωσης εκατοντάδες χιλιάδες SMS, άγνωστο από που πληρωμένα, έχουν κατακλύσει τα κινητά των Αθηναίων. Σίγουρα με τόσους εφοπλιστές και τραπεζίτες “στο κόλπο” τα λεφτά δεν είναι πρόβλημα.

Η ανακοίνωση των διοργανωτών στελεχών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ για την συγκέντρωση της Δευτέρας, δεν αφήνει κανένα περιθώριο για τις προθέσεις τους. :

“Δεν υπάρχουν περιθώρια για εφησυχασμό. Να βγούμε όλοι στους δρόμους και στις πλατείες”. Και στα βουνά; Ή τα TODS των ΟΝΝΕΔιτών δεν αντέχουν την ορειβασία;

Στήνεται κλίμα εμφυλίου από τη καταραμένη φασιστική Δεξιά ή είναι ιδέα μας;

Απεργάζονται καταστάσεις ανωμαλίας ή είναι ιδέα μας;

Μια ζωή ίδιος ο παλιάνθρωπος της ΠΟΛΑΝ. Στο παρασκήνιο τα πιανε από τη Siemens και τους Καραβέλα, Γεωργίου και στο προσκήνιο το παιζε θρήσκος και ιδεολόγος.

Κάθαρμα που κολυμπάει στο αίμα…

ΠΗΓΗ
http://www.makeleio.gr/?p=373990
SSL Certificates