Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

.

Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2015

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΟΜΠΥ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ & ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ !!!

ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΩΝ ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΙ ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ
Εκπρόσωποι εφοπλιστών, καναλαρχών και κάθε λογής κρατικοδίαιτων νταβατζήδων, επιχειρούν να βγάλουν λάδι την προηγούμενη κυβέρνηση !!!


Πωλ Τόμσεν : Να μη φανεί κακή η προηγούμενη κυβέρνηση !!!

Μια απίστευτη κατάσταση αντιμετωπίζουν στις Βρυξέλλες τις τελευταίες –κυριολεκτικά- ώρες ο Αλ. Τσίπρας, ο Ν. Παππάς και οι άλλοι εκπρόσωποι της ελληνικής κυβέρνησης.

Ακριβώς γι' αυτό πριν λίγη ώρα ο ελληνικός λαός ενημερώθηκε ότι –κατά την εκτίμηση του πρωθυπουργού και του επιτελείου του- ορισμένα κέντρα των δανειστών «υπηρετούν συγκεκριμένα συμφέροντα».

Αποκλειστικές πληροφορίες επιμένουν, ότι ήδη από χτες ο στενότερος συνεργάτης του πρωθυπουργού Ν. Παππάς βρέθηκε μπροστά σε ένα απίστευτο (;) σκηνικό, το οποίο συμπληρώθηκε απ' τις νέες, προκλητικές, άθλιες, αξιώσεις συγκεκριμένων κέντρων των δανειστών, κυρίως δε του ΔΝΤ, τις οποίες απέρριψε κατηγορηματικά ο Αλέξης πριν λίγη ώρα.

Εγκυρότατη πηγή της Κομισιόν τον ενημέρωσε, ότι:

• Στις Βρυξέλλες έχει στηθεί ένα άτυπο επιτελείο, το οποίο αποτελείται από «Έλληνες» και πιέζει αφόρητα προκειμένου να αλλάξει η θέση των εταίρων και να ζητήσουν απ' τον Τσίπρα ακόμα πιο σκληρά μέτρα απ' αυτά που έχουν επί της αρχής συμφωνηθεί, ώστε «να τον ταπεινώσουν» και επίσης να μην δεχτούν στο κείμενο της συμφωνίας αναφορά στη μείωση του ελληνικού χρέους!

Ήδη όμως είχε αρχίσει να αλλάζει και το κλίμα στο Brussels Group.
Οι εκπρόσωποι του ΔΝΤ είχαν αρχίσει να προβάλουν αξιώσεις που ήταν αδύνατο να αποδεχτεί η ελληνική κυβέρνηση!
Κι όχι μόνο αυτό.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες μας, κάποια στιγμή ο γνωστός εκ των αρχιτεκτόνων της ελληνικής καταστροφής Πωλ Τόμσεν εξέφρασε σε κάποια κρίσιμη στιγμή της διαπραγμάτευσης την εξής θέση:

• Δεν μπορούμε να δώσουμε στον Τσίπρα μια συμφωνία που θα αποδεικνύει κακή την προηγούμενη κυβέρνηση!

Υπαινισσόμενος δηλαδή, ότι δεν μπορεί να δεχτεί μια συμφωνία που δεν θα περιέχει την αναφορά «περικοπές» σε μισθούς και συντάξεις, κάτι που τελικά περιλαμβάνει στη νέα πρότασή του το ΔΝΤ!

Σε όλα αυτά ο πρωθυπουργός ενημερώνονταν συνεχώς απ' το Ν. Παππά και με τη σειρά του ενημέρωσε ανώτερους πολιτικούς παράγοντες υπογραμμίζοντάς τους ότι «δεν πρόκειται να κάνω πίσω και να αποδεχτώ αυτές τις ιταμές αξιώσεις»!

Το ανθελληνικό λόμπι που πίεζε και προβοκάριζε κυρίως την πατρίδα και δευτερευόντως την κυβέρνηση, αποτελείται από εκπροσώπους εφοπλιστών, επιχειρηματιών (του τουρισμού συμπεριλαμβανομένου...), καναλαρχών, με κοινό στοιχείο ότι είναι φίλα προσκείμενοι στην προηγούμενη κυβέρνηση των σαμαροβενιζέλων.

Μάλιστα είναι χαρακτηριστικό, ότι ο Αντ. Σαμαράς αν και πιέστηκε από υψηλό πολιτικό παράγοντα να κάνει δήλωση στήριξης της κυβέρνησης μετά την κωλοτούμπα του ΔΝΤ, έχει αρνηθεί να το κάνει, μέχρι τώρα...

ΠΗΓΗ: newsbomb.gr
SSL Certificates