Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

Τρίτη, 7 Απριλίου 2015

ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΔΕΗ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΩΝ ΑΠΟΚΟΠΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ !!!

Η ΔΕΗ θα διεκδικήσει τις ληξιπρόθεσμες οφειλές καταναλωτών με κάθε νόμιμο μέσο, συμπεριλαμβανομένου και του μέτρου των αποκοπών, σε συνάρτηση και με την οικονομική και κοινωνική κατάσταση των οφειλετών, δήλωσε απόψε ο υποψήφιος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ, Εμμανουήλ Παναγιωτάκης !!!


Όπως τόνισε κατά την ακρόασή του στην επιτροπή ΔΕΚΟ της Βουλής, τα 290 εκατ. ευρώ της Χαμηλής Τάσης και τα 65 εκατ. της Μέσης Τάσης αφορούν σε πελάτες ληξιπρόθεσμους για πρώτη φορά και αναμένεται να εξοφληθούν, ενώ εκτίμησε ότι το σύνολο σχεδόν του 1,8 δισ. που είναι οι οφειλές των καταναλωτών προς τη ΔΕΗ είναι διεκδικήσιμο.

Σε ό,τι αφορά τη Συλλογική Σύμβαση Εργασίας που υπεγράφη πρόσφατα, ανεξάρτητα από την προσωπική του άποψη για το τροφείο, δήλωσε στην επιτροπή της Βουλής ότι ανάλογες ΕΣΣΕ πρέπει να συναφθούν και στις θυγατρικές του ομίλου για λόγους ίσης μεταχείρισης του προσωπικού.

Η τοποθέτηση του κ. Παναγιωτάκη στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου αναμένεται να επικυρωθεί αύριο από την έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της ΔΕΗ. Η εκλογή προέδρου και αντιπροέδρου θα γίνει στη συνέχεια από το νέο Διοικητικό Συμβούλιο.


ΠΗΓΗ
http://www.enikos.gr/society/308908,Dieykriniseis-gia-tis-lhxipro8esmes-ofeiles-pros-th-DEH-.html
SSL Certificates