Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

Παρασκευή, 24 Απριλίου 2015

ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ !!!

Μετά την ανακοίνωση αυτή της Τράπεζας Διεθνών Διακανονισμών (BIS), το Κούρεμα των Δανείων μας πλέον ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ !!! 
Οι γερμανικές τράπεζες έχουν τη μεγαλύτερη έκθεση διασυνοριακών δανείων στην Ελλάδα !!!Από τα σχεδόν 46,8 δισ. δολάρια που όφειλαν στο εξωτερικό οι Έλληνες δανειολήπτες, στις γερμανικές τράπεζες αντιστοιχούσαν 13,3 δισ. δολάρια, στις αμερικανικές 12,7 δισ. δολάρια και στις βρετανικές 12,2 δισ. δολάριαΟι γερμανικές τράπεζες είχαν τη μεγαλύτερη έκθεση διασυνοριακών δανείων στην Ελλάδα - ακολουθούμενες από τις αμερικανικές και τις βρετανικές τράπεζες - στο τέλος του 2014, σύμφωνα με στοιχεία που ανακοίνωσε η Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών (Bank for International Settlements, BIS).

Από τα σχεδόν 46,8 δισ. δολάρια που όφειλαν στο εξωτερικό οι Έλληνες δανειολήπτες, στις γερμανικές τράπεζες αντιστοιχούσαν 13,3 δισ. δολάρια, στις αμερικανικές 12,7 δισ. δολάρια και στις βρετανικές 12,2 δισ. δολάρια.

Οι ολλανδικές τράπεζες έχουν έκθεση 1,7 δισ. δολάρια, οι γαλλικές 1,6 δισ. δολάρια και οι ιταλικές 1,4 δισ. δολάρια, σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, που έχουν συλλεχθεί από 31 χώρες και αντανακλούν τον "τελικό κίνδυνο", που σημαίνει ότι δεν υπάρχουν εγγυήσεις και ενέχυρα.
Οι περισσότερες ξένες τράπεζες περιόρισαν μαζικά την έκθεσή τους στην Ελλάδα μετά την αναδιάρθρωση του χρέους της χώρας το 2012, με πρώτες τις γαλλικές και γερμανικές τράπεζες.

ΠΗΓΗ
http://www.protothema.gr/economy/article/470321/bis-oi-germanikes-trapezes-ehoun-ti-megaluteri-ekthesi-diasunoriakon-daneion-stin-ellada/
SSL Certificates