Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

Πέμπτη, 19 Μαρτίου 2015

Η FM VOICE ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΤΟΥ Γ. ΤΡΑΓΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜAΡΑ !!!

Ο φάκελος Τράγκα και η κουνιάδα του Γκίκα Χαρδούβελη !!!


Εφορία Κηφισιάς. Η εφορία των βορείων προαστίων. Η εφορία της ομάδας των καλαματιανών Σαμαροφυλάκων. Η εφορία στην οποία δεκάδες φάκελοι... επωνύμων αφαιρέθηκαν από τους ελεγκτές. Η εφορία που η κουνιάδα του Χαρδούβελη είναι Επόπτρια.


Γράφει : Νίκος Μανεσιώτης
Μετά τους 40 φακέλους που εξαφανίστηκαν από τις υπηρεσίες της κ. Σαββαϊδου, ηFMVoice.gr αποκαλύπτει τους... γαλάζιους καλικάντζαρους της εφορίας Κηφισιάς. Αποκαλύπτει τα έργα μιας ομάδας σκληροπυρηνικών Σαμαρικών, στελεχών της Ν.Δ. και της ΔΑΚΕ Εφοριακών, κατά τον ενάμιση χρόνο της κυβέρνησης Σαμαρά. Ενάμιση χρόνο... καλικαντζάρευαν τους ελέγχους χώνοντας βαθειά στα ερμάρια τους φακέλους που έκαιγαν τους "πυλώνες του εθνικού κορμού" και τους κολλητούς του "συστήματος Αντώνη Σαμαρά".

Χαρακτηριστική μεταξύ άλλων η περίπτωση "φάκελος Τράγκας". 

Αυτός αφαιρέθηκε από τα χέρια των υπαλλήλων που τον είχαν αναλάβει με εντολή της Επόπτριας Κούλας Πουλάκου, της κουνιάδας του Γκίκα Χαρδούβελη! Έκτοτε η τύχη του φακέλου αγνοείται και το μόνο που μάθαμε για αυτόν είναι η θεαματική κωλοτούμπα του αντιμνημονιακού Γιώργου Τράγκα υπέρ της Γερμανίας της Μέρκελ και του Αντώνη Σαμαρά.

Το ρεπορτάζ για τα έργα και τις ημέρες της ομάδας συνεχίζεται...

ΠΗΓΗ
http://www.fmvoice.gr/index.php/2012-09-12-05-26-13/news/2012-09-12-05-26-39/item/105997-%CE%BF-%CF%86%CE%AC%CE%BA%CE%B5%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CF%84%CF%81%CE%AC%CE%B3%CE%BA%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%BD%CE%B9%CE%AC%CE%B4%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B3%CE%BA%CE%AF%CE%BA%CE%B1
SSL Certificates