Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

Δευτέρα, 26 Ιανουαρίου 2015

ΑΦΗΝΙΑΣΕ Ο ΠΟΤΑΜΗΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΕΚΤΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ !!! ΗΘΕΛΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ !!!

ΑΠΕΤΥΧΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΙ !!!

Η εντολή του εργοδότη του ήταν σαφής !!!
αα<<Μπαίνεις μέσα, παίρνεις υπουργεία, μας καλύπτεις μη μας πάρουν τις άδειες για τα  κανάλια και μας ζητήσουν να πληρώσουμε τα θαλασσοδάνεια και τα χρέη σε ΙΚΑ, εφορία, ΔΕΗ, κλπ.  Και μην ξεχάσεις και κάτι δικογραφίες που ψάχνει η Ζωή. Αν δεν τα καταφέρεις, τελείωσες. Κομμένο το μεροκάματο >>
ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΡΝΑΕΙ ΤΗ ΧΟΛΗ ΤΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ ΤΟΥ !!!

Θεοδωράκης : Προσβολή για την Αριστερά η σχέση Τσίπρα - Καμμένου


Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Ποταμιού, Σταύρο Θεοδωράκη, «η σχέση του Π. Καμμένου με τον Α. Τσίπρα είναι προσβλητική για τον κόσμο της Αριστεράς».
«Η σχέση του Π. Καμμένου με τον Α. Τσίπρα είναι προσβλητική για τον κόσμο της Αριστεράς» είπε ο Σταύρος Θεοδωράκης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων τεσσάρων περιφερειακών ραδιοσταθμών της χώρας από το ιντερνετικό ραδιόφωνο του Ποταμιού.

«Δεν έχει σημασία τι λες για ένα μερικό ζήτημα, αλλά τι λες για τη χώρα» σημείωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης και πρόσθεσε: «Αν πιστεύεις ότι η χώρα είναι έρμαιο σκοτεινών συμφερόντων, αν πιστεύεις ότι ο Μέγας Αλέξανδρος κάποια στιγμή θα αναστηθεί και θα σώσει τη χώρα και θα κάνει μια εκστρατεία και θα πάρει τα χαμένα εδάφη, δεν μπορεί να διαλέγεσαι με τον χώρο της αριστεράς.

»Είναι προσβολή για τον χώρο της αριστεράς αυτή η συζήτηση.Και δεν έχει και τίποτα καινούργιο, γιατί, από όσο θυμάμαι, ο κ. Καμμένος ήταν για κάποια χρόνια υπουργός. Άρα, με την αγωνία του ΣΥΡΙΖΑ να θέλει να κυβερνήσει, θα πρέπει να αναζητήσει και άλλους υπουργούς της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που είναι στα αζήτητα και πιθανότατα πολύ εύκολα θα του προσφέρουν στήριξη».

Πηγή ΑΠΕ
SSL Certificates