Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

.

Παρασκευή, 23 Ιανουαρίου 2015

ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ "ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ" ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΒΟΥΛΗ !!!

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας
Ναι, επιβάλλεται !!!
Όχι απλά πρέπει. 
ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ !!!
Και θα ήταν επιβεβλημένο ακόμη και στην απίθανη περίπτωση που δεν θα το επεδίωκε ούτε ο ίδιος ο Πάνος Καμμένος !!!
Τα γιατί είναι πολλά.

Πολύ περισσότερα από τα λάθη του φίλου μου του Πάνου, που αρνήθηκε να πιστέψει στον εαυτό του όσο πιστέψαμε σ'αυτόν όλοι εκείνοι που του χαρίσαμε το μαγικό 10,6% τον Μάιο του 2012.
Και ακόμη περισσότερα από τον εγωισμό όσων παραμείναμε πιστοί και σταθεροί στις αρχές του αγώνα που ξεκινήσαμε μαζί του από το 2010.
Εκείνων που τολμήσαμε να βάλουμε τον πήχη ψηλά, με στόχο να ήταν σήμερα ο Αλέξης του ΣΥΡΙΖΑ το αναγκαίο καλό των ΑΝΕΛΛ, όχι για να κρατάει το τρένο στις γραμμές, αλλά για να χτυπάει χαρμόσυνα το καμπανάκι στους σταθμούς κάθε επιτυχίας της Εθνικής Αντιπρότασης. 
Και εκείνων, που ακόμη και όταν συγκρουστήκαμε μαζί του, ευχόμασταν να είχαμε κάνει λάθος και να μην είχαμε ποτέ δικαιωθεί στις προβλέψεις μας για τον κατήφορο του +/- 3% των λανθασμένων επιλογών του.

Δεν είναι όμως τώρα η ώρα να κλαίμε στο χυμένο γάλα, γιατί απλά δεν έχουμε τέτοια πολυτέλεια.
Πρέπει, όπως-όπως, να μαζέψουμε από κάτω όσο χυμένο γάλα απέμεινε - γιατί απέμεινε ακόμη πολύ επειδή ήταν γεμάτη η καρδάρα - και να το πιούμε όπως είναι, μας αρέσει δεν μας αρέσει, αφού άλλοι δεν φροντίσαμε και άλλοι δεν καταφέραμε να μεγαλώσουμε μιαν άλλη αγελάδα, που θα μπορούσαμε να την αρμέξουμε την ερχόμενη Κυριακή.

Κάπως έτσι, όλοι μαζί, κάναμε την Κυριακή...... κοντή γιορτή.
Με αποτέλεσμα, επειδή μετά την απομάκρυνση από το ταμείο των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου ουδέν λάθος θα αναγνωρίζεται, η ικανοποίηση οποιουδήποτε ατομικού εγωισμού να είναι καταδικασμένη να πραγματωθεί μόνον ως αυτοϊκανοποίηση.

Γιατί οι ΑΝΕΛΛ επιβάλλεται να είναι μέσα στην επόμενη Βουλή ;;;   

  • Επειδή οι ΑΝΕΛΛ αποτέλεσαν την πρώτη, οργανωμένη δεξαμενή σκέψης, έκφρασης, αγώνα και δράσης του αντιμνημονιακού μετώπου με πατριωτική, ευρωπαϊκή ταυτότητα. Τα πνευματικά δικαιώματα της διεκδίκησης της Ευρώπης των Εθνών-Κρατών και της ανάκτησης της Εθνικής και Οικονομικής Κυριαρχίας της Πατρίδας μας ως Ισότιμου Κράτους-Μέλους της Ευρωζώνης, ανήκουν αδιαμφισβήτητα στους ΑΝΕΛΛ.
  • Επειδή οι ΑΝΕΛΛ ήταν ο πρώτος πολιτικός φορέας που εξέφρασε τον άλλο δρόμο ήδη από το 2012, μέσα από ένα δομημένο, ολοκληρωμένο και κοστολογημένο Αντιμνημονιακό Κυβερνητικό Πρόγραμμα, την Εθνική Αντιπρόταση, που αποτέλεσε την πηγή των εξαγγελιών του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ του 2014, αφού πρώτα αποτέλεσε το προϊόν της υποκλοπής των 18 σημείων με τα οποία ο Αντώνης Σαμαράς εξαπάτησε τους Έλληνες στο Ζάππειο ΙΙΙ.  
         ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
  1. https://www.scribd.com/doc/90716447/%CE%91%CE%9D%CE%95%CE%9E%CE%91%CE%A1%CE%A4%CE%97%CE%A4%CE%9F%CE%99-%CE%95%CE%9B%CE%9B%CE%97%CE%9D%CE%95%CE%A3-%CE%96%CE%91%CE%A0%CE%A0%CE%95%CE%99%CE%9F-%CE%99%CE%99%CE%99-%CE%9F%CE%99%CE%9A%CE%9F%CE%9D%CE%9F%CE%9C%CE%99%CE%9A%CE%9F-%CE%A0%CE%A1%CE%9F%CE%93%CE%A1%CE%91%CE%9C%CE%9C%CE%91-%CE%9D%CE%94
  2. http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2014/09/blog-post_878.html


  • Επειδή, παρά τα όποια λάθη, οι ΑΝΕΛΛ διαφύλαξαν τη δημοκρατική, πατριωτική, φιλελεύθερη και ευρωπαϊκή αντιμνημονιακή τους ταυτότητα, χωρίς να υποκύψουν σε εκβιασμούς, ούτε σε συμβιβασμούς μικροπολιτικής σκοπιμότητας και ικανοποίησης προσωπικών ματαιοδοξιών.  
  • Επειδή, αν τυχόν μείνουν οι ΑΝΕΛΛ εκτός Βουλής, όλη αυτή η παρακαταθήκη θα χαριστεί κοινοβουλευτικά στη Χρυσή Αυγή, με αποτέλεσμα πολύ σύντομα να απαξιωθεί, ακολουθώντας την τύχη της προδιαγεγραμμένης περιθωριοποίησης του πολιτικού αυτού φορέα και του πολιτικού του προσωπικού.
  • Επειδή, αν τυχόν μείνουν οι ΑΝΕΛΛ εκτός Βουλής, ο ΣΥΡΙΖΑ, ακόμη και αν πετύχει την οριακή αυτοδυναμία των 153-155 Βουλευτών, θα αναγκαστεί να συγκυβερνήσει με το μνημονιακό και σκληρά νεοφιφλελεύθερο Ποτάμι του Μόμπολα, της Μιράντας Ξαφά και της Αντιγόνης Λυμπεράκη ή, ακόμη χειρότερα, με το Πασόκ και το Κιδησό ή/και με το ξεβρασμένο κοινοβουλευτικό ναυάγιο της Νέας Δημοκρατίας, με αποτέλεσμα έτσι να εξασφαλίσει ένα ισχυρό άλλοθι για την όποια αποτυχία, υπαναχώρηση και κωλοτούμπα του. Ο ρόλος του "Αναγκαίου Καλού" των ΑΝΕΛΛ στη Βουλή δεν πρέπει να περιορίζεται στον παιδονόμο ή τον χωροφύλακα του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά να αποτελέσει την απαραίτητη και αναγκαία προϋπόθεση που θα αφαιρέσει από τη νέα πολιτικοοικονομική τάξη και από τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα, με τις μεταγραφές και τις συνιστώσες του, τη δυνατότητα να εξασφαλίσουν ένα βολικό άλλοθι που θα τους επιτρέψει να βάλουν μπόλικο νερό στο κρασί τους, στο όνομα της δήθεν σταθερότητας και της προσαρμογής στις αντικειμενικές συνθήκες και τις δυνατότητες διακυβέρνησης της χώρας που θα έχουν διαμορφωθεί λόγω του ατυχήματος της απευχόμενης μη εισόδου των ΑΝΕΛΛ στη Βουλή. Έτσι, το ατύχημα δεν θα είναι η αυτοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ, αφού αυτή σε κάθε περίπτωση θα είναι οριακή, αλλά η απουσία των ΑΝΕΛΛ από την επόμενη Βουλή και την Κυβέρνηση.           

Για όλους αυτούς τους λόγους και, επειδή σε κάθε περίπτωση ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται της ΝΔ κατά τουλάχιστον 10 μονάδες και θα είναι, κατά πάσα πιθανότητα, οριακά αυτοδύναμος, με αποτέλεσμα η ψήφος των κεντροδεξιών ψηφοφόρων στη ΝΔ να είναι ψήφος χαμένη και κυριολεκτικά πεταμένη στα σκουπίδια, οι παραδοσιακοί ψηφοφόροι της λαϊκής δεξιάς, καραμανλικοί και μη, αντί να πετάξουν την ψήφο τους στη ΝΔ, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να ψηφίσουν Ανεξάρτητους Έλληνες.

Και συ φίλε μου Πάνο, γ@μώ το κεφάλι σου, επειδή θέλω να πιστεύω ότι τελικά θα τα καταφέρεις, φρόντισε την επόμενη φορά να μην επενδύσεις μόνο στην τύχη και το άστρο σου, γιατί όσο και να σ'αγαπάει ο Θεός δεν μπορεί να σου κάνει "20" θαύματα τη φορά.
Ξέρεις εσύ τι εννοώ.
SSL Certificates