Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

Πέμπτη, 29 Ιανουαρίου 2015

ΥΠΟΠΤΟΙ ΟΣΟΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΑ !!!

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας
Ακόμη και αν στην παρούσα συγκυρία η οικονομική βοήθεια της Ρωσίας δεν μπορεί να είναι χρηματική, μπορεί σε κάθε περίπτωση να παρασχεθεί σε commodities !!!
Δηλαδή σε αργό, πετρελαιοειδή και φυσικό αέριο, είτε σε συμβόλαια, είτε ακόμη και σε φυσική μορφή !!!
Με μακροχρόνιες πιστώσεις στο ελληνικό δημόσιο, σε ΔΕΚΟ και σε ελληνικές επιχειρήσεις, που μπορούν να ρευστοποιήσουν αυθημερόν τα συγκεκριμένα συμβόλαια commodities στις διεθνείς αγορές !!!
COMMODITIES = ΧΡΗΜΑ !!!
Kαι μάλιστα όχι λογιστικό, όπως αυτό της Τρόικα, της ΕΚΤ, του ELA και του ΕFSF, αλλά πραγματικό !!!


Ρώσος ΥΠΟΙΚ: 
Θα εξετάσουμε σοβαρά το ενδεχόμενο οικονομικής βοήθειας στην Ελλάδα.
Η Ελλάδα δεν έχει ακόμη ζητήσει από τη Ρωσία βοήθεια, είπε σε δηλώσεις του ο Αντον Σιουανόφ.

Εάν μία τέτοια αίτηση υποβληθεί στη ρωσική κυβέρνηση, θα το εξετάσουμε σίγουρα, τόνισε
Ο Ρώσος υπουργός Οικονομικών Αντον Σιλουανοφ δήλωσε στο CNBC ότι η Ρωσία θα εξέταζε την παροχή οικονομική βοήθεια στην καταχρεωμένη Ελλάδα λίγες μέρες αφού η νέα ελληνική κυβέρνηση αμφισβήτησε τις περαιτέρω κυρώσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης εναντίον της Ρωσίας.
Ρώσος ΥΠΟΙΚ: Θα εξετάσουμε σοβαρά το ενδεχόμενο οικονομικής βοήθειας στην Ελλάδα

Ο Αντον Σιλουανοφ δήλωσε ότι η Ελλάδα δεν έχει ακόμη ζητήσει από τη Ρωσία βοήθεια, αλλά δεν απέκλεισε μία συμφωνία μεταξύ των δύο χωρών εάν η Ελλάδα το ζητήσει.
«Λοιπόν, μπορούμε να φανταστούμε οποιαδήποτε κατάσταση, έτσι εάν μία τέτοια αίτηση υποβληθεί στη ρωσική κυβέρνηση, θα το εξετάσουμε σίγουρα, αλλά θα λάβουμε υπόψιν όλους τους παράγοντες των διμερών μας σχέσεων μεταξύ της Ρωσίας και της Ελλάδας, επομένως αυτό είναι το μόνο που μπορώ να πω. Αν υποβλήθεί θα την εξετάσουμε» δήλωσε ο Siluanov στο CNBC σε μία αποκλειστική του συνέντευξη στη Μόσχα.

Όπως σημειώνει το αμερικανικό ειδησεογραφικό δίκτυο, οι δηλώσεις του Siluanov έρχονται δύο μέρες αφού η νέα αριστερή κυβέρνηση της Ελλάδας αποστασιοποιήθηκε από τις εκκλήσεις για αύξηση των κυρώσεων εναντίον της Ρωσίας – υποδεικνύοντας ότι η Ελλάδα θα μπορούσε να κοιτάει προς την ανατολή, στη Ρωσία για υποστήριξη.

Αναφορικά με τις κυρώσεις που έχουν επιβληθεί ήδη εναντίον της Ρωσίας ο Siluanov δήλωσε ότι «είχαν μία αρνητική επίδραση σε εμάς. Ωστόσο οι επιχειρήσεις της Ρωσίας έχουν προσαρμοστεί και το ρωσικό ισοζύγιο πληρωμών έχει προσαρμοστεί. Το ρούβλι αποδυναμώθηκε και όπως μπορείτε να δείτε, η ζωή εδώ ακόμη συνεχίζεται».
ΠΗΓΗ
http://www.protothema.gr/economy/article/447041/rosos-upoik-tha-exetasoume-sovara-to-endehomeno-oikonomikis-voitheias-stin-ellada/#.VMqKhcIJ4ek.facebook
SSL Certificates