Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

Τρίτη, 2 Δεκεμβρίου 2014

ΜΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙΤΕ !!! ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ, ΟΧΙ ΕΣΕΙΣ !!!

Η ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ !!!
ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΦΟΡΤΩΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΦΗΝΕΙΣ !!!

ΕΚΤΑΚΤΟ !!!
Κρεμάστηκε άλλος ένας επιχειρηματίας, απελπισμένος από τα χρέη !!! 

ΕΣΥ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ !!!
ΧΡΩΣΤΑΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ;;;
ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ ΖΩΗΣ, ΟΧΙ ΘΑΝΑΤΟΥ !!!
ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΗ, ΓΡΗΓΟΡΗ, ΦΘΗΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :


Τον βρήκε η γυναίκα του !!!
Δεν έχουν τέλος οι αυτοκτονίες με υπόβαθρο τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα λόγω κρίσης. Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν και αυτό το περιστατικό να σχετίζεται με οικονομικές δυσχέρειες που αντιμετώπιζε ο αυτόχειρας συγκλονίζει την Αμφίκλεια.
Το τραγικό συμβάν έγινε το πρωί στην περιοχή της Αμφίκλειας και συγκεκριμένα κοντά στο Παλαιοχώρι, πάνω από την Αγία Παρασκευή, όπου ο 68χρονος διατηρούσε κτηνοτροφική μονάδα.
Η γυναίκα του 68χρονου στις 09:30 το πρωί πήγε στη μονάδα, αφού ο σύζυγός της είχε αργήσει να επιστρέψει στο σπίτι και ανησύχησε. Όταν άνοιξε την πόρτα της αποθήκης ”πάγωσε”, αφού είδε τον άντρα της να είναι κρεμασμένος από το μεγάλο ξύλινο δοκάρι.
Δεν έχει γίνει γνωστό ακόμα αν άφησε κάποιο σημείωμα, ωστόσο οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι ο άτυχος 68χρονος αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα. 
Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο, απέκλεισαν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.
ΠΗΓΗ
http://www.usay.gr/%CE%BA%CF%81%CE%B5%CE%BC%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%87%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%BB%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%AD/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates