Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

Σάββατο, 8 Νοεμβρίου 2014

ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΔΟΕ !!! ΝΕΟΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΣΑΜΑΡΑ !!!

Ενισχύεται το ΣΔΟΕ με 16 ελεγκτές !!!
Με στόχο τον ενδελεχή έλεγχο καταθέσεων φυσικών προσώπων άνω των 300.000 ευρώ της περιόδου 2000-2012 ενισχύεται με 16 ελεγκτές το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ) !!!

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΘΑ ΕΚΒΙΑΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΑΣΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΒΓΑΛΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ !!!

Θα τους φορτώσει όλους με δικογραφίες στο ΣΔΟΕ και μετά θα τους πει ...... κάντε τώρα πρωθυπουργό τον Τσίπρα, για να σας κλείσει όλους στη φυλακή !!!
Αίτημα για την ενίσχυση του ΣΔΟΕ υπέβαλε ο οικονομικός εισαγγελέας, Παναγιώτης Αθανασίου. Οι 16 ελεγκτές -που προέρχονται από την εφορία μεγάλου πλούτου (ΚΕΦΟΜΕΠ)- θα επιφορτιστούν με τον έλεγχο των καταθέσεων φυσικών προσώπων άνω των 300.000 ευρώ.

Πρόκειται για καταθέτες που εμπεριέχονται στα 65 cd που παρέδωσε η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων στο ΣΔΟΕ.

Στο πλαίσιο της έρευνας, οι ελεγκτές θα συγκρίνουν τις καταθέσεις με τα δηλωθέντα εισοδήματα και, σε περίπτωση που εντοπίσουν διαφορές, θα καλούν άμεσα τον ελεγχόμενο να δίνει εξηγήσεις.

Το βάρος της απόδειξης θα πέφτει στον ελεγχόμενο και, στην περίπτωση που δεν μπορεί να δικαιολογήσει τις καταθέσεις του, θα εκδίδεται φύλλο ελέγχου.

Οι Αρχές εκτιμούν ότι από την έρευνα θα προκύψουν σημαντικά ευρήματα, αλλά και έσοδα για το Δημόσιο.

ΠΗΓΗ
http://www.protothema.gr/economy/article/424704/sdoe-sto-mikroskopio-oles-oi-katatheseis-ano-ton-300000-euro-to-diastima-2000-2012/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates