Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

Δευτέρα, 3 Νοεμβρίου 2014

Η ΑΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ !!

ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΤΑ ΜΜΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΟΥΝ Η ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ !!!
Η ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ ΤΟΝ ΣΗΜΑΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΠΙΚΑΘΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ.
ΕΤΣΙ ΑΣΤΙΚΗ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΠΡΟΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΤΩΝ ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ !!!!!
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΟΤΙ ΩΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΝΝΟΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ !!!
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΔΙΑΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΣΧΕΤΕΣ.
ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΥΠΕΧΟΥΝ ΑΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΣΧΕΤΕΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΥΠΑΙΤΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΝΟΜΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΝΑΣΚΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ 104 ΚΑΙ 105 ΕισΝΑΚ.
ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 104 ΓΙΑ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΠΟΥ ΑΝΑΓΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΝΝΟΜΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ Η ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ.
ΕΝΩ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 105 ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΤΕΘΕΙ, ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΝΕΧΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ Η ΠΡΑΞΗ  Η ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΔΙΑΤΑΞΗΣ, ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ.
ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΑΙΤΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ.
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΖΗΜΙΑΣ ΚΑΘΩΣ 
Η ΑΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΩΝ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΠΕΛΘΕΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΖΗΜΙΩΝ !!! 
Η ΑΣΤΙΚΗ ΛΟΙΠΟΝ ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΣΩΠΟΥ (ΦΥΣΙΚΟΥ η ΝΟΜΙΚΟΥ η ΔΗΜΟΣΙΟΥ !!!) ΥΠΕΣΤΗ ΖΗΜΙΑ !!!
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 2 ΠΑΡ. 3 ΤΟΥ Ν. 3126/2003 ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ !!!
ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΝΑΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ Η ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΝΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 38 ΠΑΡ. 1 ΥΚ (Ν. 2683/1999) ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ !!!


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΝΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates