Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

Τετάρτη, 15 Οκτωβρίου 2014

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ : ΡΥΘΜΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΠΑΤΑΧΤΣΗΔΩΝ !!!

Σκανδαλώδης τροπολογία σώζει τα υπερχρεωμένα ταμεία ΝΔ - ΠΑΣΟΚ !!!
Ακατάσχετο το 40% της κρατικής χρηματοδότησης των υπερχρεωμένων κομμάτων !!!ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ Ο ΥΠ.ΑΝ. ΝΙΚΟΣ ΔΕΝΔΙΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΟΥΣ ΜΠΑΤΑΧΤΣΗΔΕΣ !!!
Και σήμερα, μετά την τακτοποίηση των κόκκινων δανείων των συστημικών μπαταχτσήδων των ΜΜΕ, 
με ΝΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ-ΦΑΝΤΑΣΜΑ, τακτοποιήθηκαν και τα κόκκινα δάνεια των πολιτικών μπαταχτσήδων, του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ !!!
Την ώρα που η Κυβέρνηση ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ζητά να κατάσχονται οι ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ για την εξόφληση των ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ, ψηφίζει να είναι ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΕΣ ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ενώ αυτές είναι ΝΟΜΙΜΑ ΕΚΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΣΤΟ 100% ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ως καλύμματα των δανείων τους στις τράπεζες !!! 

Διαβάζουμε σήμερα στο Bankingnews :
Ο Γ. Κουτσούκος παραδέχθηκε ότι το ΠΑΣΟΚ είναι ένα χρεοκοπημένο κόμμα
Τους εαυτούς τους από τις τράπεζες και την οικονομική κατάρρευση αποφάσισαν να σώσουν η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ, με μια σκανδαλώδη τροπολογία.
Ο υπουργός Εσωτερικών Αργύρης Ντινόπουλος ενέταξε τροπολογία στο νομοσχέδιο για τη διαφάνεια στα οικονομικά των κομμάτων, η οποία προβλέπει ότι ποσοστό 40% της συνολικής κρατικής επιδότησης που δικαιούνται τα κόμματα θα είναι ακατάσχετο και ανεκχώρητο.
Τη ρύθμιση υπογράφουν οι κ.κ. Κωνσταντίνος Καραγκούνης (ΝΔ) και ο Γιάννης Κουτσούκος (ΠΑΣΟΚ).
Η προτεινόμενη ρύθμιση διασφαλίζει «ένα ελάχιστο διασφαλισμένο έσοδο στα κόμματα για να εξασφαλίζουν τη βιωσιμότητά τους», όπως αναφέρει η αιτιολογική έκθεση.
Να σημειωθεί ότι ο Γ. Κουτσούκος παραδέχθηκε ότι το ΠΑΣΟΚ είναι χρεοκοπημένο, καθώς οι τράπεζες παρακρατούν το 100% της κρατικής επιδότησης του κόμματος.
Και όλα αυτά την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη η κόντρα ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις καταγγελίες που έκανε χθες, Τρίτη, ο γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Βούτσης, ότι η Ν.Δ. έλαβε το 2013 δάνειο ύψους 14,6 εκατ. ευρώ.
Στο θέμα επανήλθε σήμερα με δημοσίευμά της η εφημερίδα «Αυγή», με τίτλο «Λεφτά υπάρχουν μόνο για τη Ν.Δ.», στο οποίο σημειώνει ότι πρόκειται για «χτυπητή εξαίρεση» του κόμματος «από το καθεστώς της τρόικας, των μνημονίων και της σκληρής λιτότητας που έχει επιβληθεί στη χώρα».

Στο δημοσίευμα αντέδρασε έντονα ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Παπαμιμίκος, ο οποίος τόνισε ότι η Ν.Δ. δεν έλαβε ουδέποτε το 2013 δάνειο και έκανε λόγο για επιχείρηση λάσπης από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates