Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

Πέμπτη, 16 Οκτωβρίου 2014

ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ : ΕΔΩΣΕ ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ !!!

Απόστολος Κακλαμάνης : 
«Δεν ξέρω ποιοι επέβαλαν τον κ. Χαρδούβελη...» !!!
ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩΣΕΣ ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΡΕ ΓΕΡΟΞΕΚΟΥΤΗ ;;;

Απ. Κακλαμάνης: «Δεν ξέρω ποιοι επέβαλαν τον κ. Χαρδούβελη...»

Σφοδρή επίθεση στον υπουργό Οικονομικών, Γκίκα Χαρδούβελη, εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Απόστολος Κακλαμάνης, από τα έδρανα της βουλής.
Συγκεκριμένα, ο πρώην Πρόεδρος της βουλής δήλωσε ότι: «Δεν ξέρω ποιοι υπέδειξαν ή επέβαλαν τον κ. Χαρδούβελη για υπουργό Οικονομικών. Μπορεί να είναι πολλοί ισχυροί, πάντως σίγουρα αν κρίνω από την εμφάνιση του υπουργού, δεν σέβονται, αφού και ο ίδιος δεν σέβεται, το κοινοβούλιο».  
Ακόμα, ο Απόστολος Κακλαμάνης πρόσθεσε ότι: «Μπορεί να υπάρχει στην ψυχή τους το δηλητήριο του αντικοινοβουλευτισμού, αλλά δεν ξέρω τι είδους δημοκρατία έχουν στο μυαλό τους. Η βάση του πολιτεύματος μας βλακωδώς ονόμασε πολιτικό σύστημα, το άθλιο κομματικό μας σύστημα».
Παράλληλα, τόνισε ότι το προσωπικό του ζήτημα με τον Γκίκα Χαρδούβελη, είναι ότι εδώ και ένα μήνα αποφεύγει να βρεθεί στη βουλή και να απαντήσει σε μια συγκεκριμένη πρόταση φορολόγησης των μη φορολογηθέντων εμβασμάτων στο εξωτερικό και καταθέσεων στις ελληνικές τράπεζες, μετά από την παρέμβαση της αρχής για το ξέπλυμα του μαύρου χρήματος που έχει κινηθεί για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Ακόμα, το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, κατηγόρησε τον υπουργό Οικονομικών ότι απευθύνεται στους βουλευτές με υποτιμητικό ύφος και συμπλήρωσε ότι αυτό το ύφος του επιστρέφεται πίσω προκειμένου να μάθει τρόπους.
ΠΗΓΗ
http://www.kontranews.gr/politiki/item/21977-kaklamanis-epevalan-xardouvelis

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates