.

Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ !!!

Ο ΣΥΡΙΖΑ διαβάζει καθημερινά ΥΠΕΡΒΑΣΗ, υιοθετεί μεγάλο μέρος των θέσεων του Κινήματος για το τραπεζικό σύστημα και κάνει δηλώσεις στη βάση του περιεχομένου της Ομαδικής Αγωγής του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ κατά των Τραπεζών !!!

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τα stress tests

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΑ STRESS TESTS ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ :
«Η ολοκλήρωση των stress tests των τραπεζών επαναφέρει εκ των πραγμάτων μια σειρά ερωτημάτων που χρήζουν μιας σοβαρής απάντησης και προσέγγισης την οποία δεν φαίνεται να διαθέτει η κυβέρνηση του κ. Σαμαρά» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του για τα stress tests των τραπεζών.
«Tα τελευταία χρόνια, o ελληνικός λαός έχει πληρώσει για τη στήριξη των τραπεζών άμεσα ή έμμεσα μέσω εγγυήσεων ποσά που ισοδυναμούν με σχεδόν μιάμιση φορά με το σημερινό ΑΕΠ. Θα μετακυλιστεί αυτή η στήριξη και προς τους δανειολήπτες που αδυνατούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους; Θα επιτελέσουν επιτέλους οι τράπεζες το βασικό τους σκοπό που είναι η διοχέτευση ρευστότητας στην αγορά ή θα συνεχιστεί εκ μέρους της κυβέρνησης η υιοθέτηση αποκλειστικά τραπεζοκεντρικών λογικών εις βάρος των πολιτών;
Σε κάθε περίπτωση, το ελληνικό δημόσιο πρέπει να ασκήσει τα δικαιώματα του ως βασικός μέτοχος των συστημικών τραπεζών με σκοπό την παροχή ρευστότητας προς την αγορά και την ανακούφιση τω δανειοληπτών» καταλήγει  ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates