Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

Τετάρτη, 3 Σεπτεμβρίου 2014

ΘΕΡΜΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΣΤΗ ΔΕΘ ΟΙ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΙ ΣΕ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟ !!!

Αντώνης Σαμαράς : 
Ο Πρωθυπουργός που εξαπάτησε τους ομολογιούχους όσο και ο Βενιζέλος !!!Ο μεν χοντρός τους διαβεβαίωνε μέχρι τελευταία στιγμή ότι δεν πρόκειται να κουρευτούν τα ομόλογά τους, για να τους τα...ξεσκίσει τελικά. 
Ο δε Σαμαράς τούς έκλεψε την ψήφο, υποσχόμενος ότι θα τους επιλύσει το πρόβλημα και θα τους επιστρέψει τις αποταμιεύσεις !!! 
Απατεώνας ολκής !!! 
Όχι μόνο τα χρήματα δεν τους έδωσε αλλά επί των ημερών του ΣτΕ αποφάνθηκε ότι καλώς τους...εκλάπησαν τα χρήματα, χάριν δημοσίου συμφέροντος! Ούτε το δίκιο τους μπορούν να βρουν οι καταληστευθέντες ομολογιούχοι, οπότε το μόνο που τους απέμεινε είναι η διαμαρτυρία και το ...κράξιμο του Πρωθυπουργού μεθαύριο στην ΔΕΘ !!! 
Διαβάστε τι γράφει το Δελτίο Τύπου των Ομολογιούχων.
Τριάντα μήνες μετά την πρωτοφανή στα παγκόσμια χρονικά δήμευση των αποταμιεύσεων 15.000 Ελληνικών οικογενειών που εμπιστεύτηκαν την πατρίδα τους και 27 μήνες μετά τη δέσμευση του πρωθυπουργού κ. Σαμαρά για την αποκατάσταση της αδικίας σε βάρος των ομολογιούχων, οι ομολογιούχοι της Β. Ελλάδος υποδέχονται τον πρόεδρο της Ελληνικής κυβέρνησης στην Δ.Ε.Θ.
Όλοι μαζί το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου στις 10:30 το πρωί έξω από την ΧΑΝΘ γιατί,
ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ.
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς,
ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΠΗΓΗ
http://indobserver.blogspot.gr/2014/09/blog-post_53.html

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates