Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

.

Δευτέρα, 1 Σεπτεμβρίου 2014

ΤΡΑΓΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗ : ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ !!!

Γκίκας Xαρδούβελης : 
Δεν βάζουμε "κόκκινες γραμμές" με την Τρόικα !!!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ, ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ 100 ΔΟΣΕΙΣ ΣΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΩΝ
 ΟΦΕΙΛΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ !!!Συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον Ευάγγελο Βενιζέλο είχε ο υπουργος Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης ενόψει της διαπραγμάτευσης με την τρόικα η οποία ξεκινάει την Τρίτη στο Παρίσι.
Μετά το τέλος της συνάντησης στο Μέγαρο Μαξίμου, ο κ. Χαρδούβελης τόνισε ότι η κυβέρνηση δεν βάζει «κόκκινες γραμμές» στη διαπραγμάτευση με την τρόικα, προσθέτοντας «ότι το γεγονός πώς θα συναντηθούμε αύριο μας είχε αναγκάσει να εργαστούμε όλο τον Αύγουστο.» «Έχουμε επιταχύνει το έργο μας, έχουμε δώσει προτεραιότητα, σε πολλά διαρθρωτικά μέτρα τα οποία αναμένεται να συζητήσουμε» σημείωσε ο υπουργός.
Ερωτηθείς δε, για το αν πιστεύει πως έχει ανέβει πολύ ψηλά ο πήχης των προσδοκιών ενόψει της διαπραγμάτευσης, ο κ. Χαρδούβελης τόνισε, σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ ότι «ναι, ο πήχης έχει ανέβει ψηλά», αναφέροντας πάντως ότι στον ίδιο το γεγονός αυτό δεν προκαλεί καμία ανησυχία.
Σε ό,τι αφορά τη διαπραγμάτευση, ο υπουργός Οικονομικών επισήμανε ακόμη ότι «πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ποιοι είναι οι αντισυμβαλλόμενοι, πρόκειται για στελέχη του ΔΝΤ, της Κομισιόν και της ΕΚΤ. Μπορούν να μιλήσουν μόνο για το μνημόνιο, όχι για κάτι περισσότερο, δεν μπορούμε να περιμένουμε απο αυτούς να αποφασίσουν πολιτικά».
Σημειώνεται ότι σε λίγο θα συγκεντρωθούν παρουσία του πρωθυπουργού οι πέντε υπουργοί που θα μεταβούν στο Παρίσι για να οριστικοποιηθούν οι οριστικές ελληνικές θέσεις στην διαπραγμάτευση του Παρισιού.


Πηγή:www.capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates