Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

.

Παρασκευή, 19 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ !!! ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΣΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΜΕΙΟΝ !!!

Νέο ρεκόρ : Ξεπέρασαν τα 69.000.000.000 (ΔΙΣ) ευρώ τα ληξιπρόθεσμα χρέηστο Δημόσιο !!!Αυξήθηκαν κατά 7 δισ.ευρώ μέσα σε τέσσερις μήνες - Κι αυτό παρά το γεγονός ότι τον Αύγουστο οι οφειλέτες πλήρωσαν για τα χρέη τους πολλά περισσότερα σε σχέση με άλλους μήνεςΝέο ρεκόρ σημείωσαν τα ληξιπρόθεσμα χρέη στο δημόσιο που τον Αύγουστο έφτασαν στα 69,24 δισ. ευρώ! Σε ένα μόλις μήνα (από τα 68 δισ. ευρώ που ήταν τον Ιούλιο) αυξήθηκαν κατά σχεδόν 1,3 δισ. ευρώ αν και οι οφειλέτες πλήρωσαν 1,6 δισ. ευρώ.
Και αυτό παρόλο που οι περίπου 2,8 εκατομμύρια φορολογούμενοι που χρωστούν στην εφορία πλήρωσαν (από μόνοι τους ή… με το ζόρι μέσω των ηλεκτρονικών κατασχέσεων) πολλά περισσότερα σε σχέση με άλλους μήνες.
Όπως όλα δείχνουν, οι οφειλέτες έδωσαν το επίδομα αδείας τους αντί να κάνουν φέτος διακοπές και έτσι τον Αύγουστο πλήρωσαν 1,6 δισ. ευρώ για τα χρέη τους στην εφορία, έναντι 1,2 δισ. τον Ιούλιο. 


Τον περασμένο Ιούνιο είχαν πληρώσει 1,1 δισ. ευρώ, τον Μάιο 1,2 δισ. και τον Απρίλιο μόλις 1,1 δισ. ευρώ! Δηλαδή μέσα σε 4 μήνες ο ρυθμός πληρωμής χρεών αυξήθηκε κατά σχεδόν 50% , αλλά τα ληξιπρόθεσμα χρέη αντί να μειωθούν αυξήθηκαν κατά 7 δισ. ευρώ (ήταν 62,3 τον Απρίλιο).

ΠΗΓΗ
http://www.protothema.gr/economy/article/411560/neo-rekor-xeperasan-ta-69-dis-euro-ta-lixiprothesma-sto-dimosio-/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates