Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

Παρασκευή, 19 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΦΟΥ Ο ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗΣ ΤΟ ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ, ΤΟ 3ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΔΟΜΕΝΟ !!!

Χαρδούβελης : Αποκλείεται το 3ο Μνημόνιο !!!
Κατηγορηματικός ότι η Ελλάδα δεν χρειάζεται τρίτο πακέτο βοήθειας και νέο μνημόνιο εμφανίζεται ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης.


Χαρδούβελης:Αποκλείεται το 3ο μνημόνιο
Σε δήλωσή του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ο κ. Χαρδούβελης τονίζει:
"Είμαστε σε μια εποχή που το μνημόνιο τελειώνει. Η Ελλάδα δεν χρειάζεται 3ο πακέτο, έχει βγει στις αγορές και θα συνεχίσει να βγαίνει στις αγορές κλίνοντας την καμπύλη των αποδόσεων. Οι ξένοι επενδυτές σε αυτό το συνέδριο ήταν πολλοί. Έδειξαν έντονο ενδιαφέρον θέλουν να επενδύσουν στην Ελλάδα όχι μόνο στις ιδιωτικοποιήσεις αλλά και αλλού. Και θέλουν επειδή βλέπουν την προοπτική της ελληνικής οικονομίας. Δεν υπάρχει κίνδυνος προς τα κάτω. Υπάρχει μόνο η προοπτική της ανόδου. Και η προοπτική της ανόδου στηρίζεται από το γεγονός ότι η Ελλάδα πετυχαίνει. Θα έχουνε ανάπτυξη σχεδόν 3% το 2015. Οι Ευρωπαίοι εταίροι μας θα μας βοηθήσουν να το πετύχουμε διότι το κίνητρο τους είναι να πάμε καλά για να πληρώσουμε και τα χρεωστούμενα. Οι διαθρωτικές μεταρρυθμίσεις συνεχίζονται. Ο κόσμος θα τις υιοθετήσει επειδή θα δει και το εισόδημα του σιγά – σιγά να αυξάνεται. Νομίζω από εδώ και μπρος μόνο θετικά θα βλέπουμε για την Ελληνική οικονομία. Ακόμη και τα rating agencies συνεχώς θα μας αναβαθμίζουν. Και φυσικά τα spreads θα πέφτουν".
Ερωτηθείς εάν υπάρχει περίπτωση να πάμε σε ένα νέο μνημόνιο ο κ. Χαρδούβελης απαντά: "Αποκλείεται το 3ο μνημόνιο. Αποκλείεται το 3ο πακέτο. Δεν το χρειαζόμαστε".
Παράλληλα, υποστηρίζει ότι δεν θα ληφθούν νέα μέτρα που μπορεί να επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό της Ελληνικής οικογένειας. 
"Όχι", επισημαίνει απαντώντας σε σχετική ερώτηση. "Του χρόνου τα έσοδα του κράτους θα αυξηθούν επειδή το εισόδημα των πολιτών θα αυξάνεται. 
Όχι επειδή θα επιμείνουμε εμείς σε επιπλέον φόρους.", αναφέρει χαρακτηριστικά.

ΠΗΓΗ
http://www.enikos.gr/politics/264569,Xardoyvelhs:Apokleietai_to_3o_mnhmonio.html

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates