Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

.

Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

ΟΣΟΙ ΕΠΙΛΕΓΕΤΕ XAVIER ΑΝΤΙ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ !!! ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΑΛΑ !!!

Συμμορία ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ Μουσουλμάνων βίασε 1400 παιδιά στην Βρετανία !!! 
ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΟΣΟΙ ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΥ !!!Σε λίγα χρόνια που θα επινοήσουν, όπως οι Ολλανδοί, τη ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ, αν τους αποκαλέσετε ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ, θα διώκεστε ποινικά ως ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ και θα πηγαίνετε στη φυλακή !!!
ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΛΟΥΓΚΡΕΣ, ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ GAY !!!
Τουλάχιστον 1.400 παιδιά υπέστησαν σεξουαλική εκμετάλλευση στην αγγλική πόλη του 
Ρόδερχαμ μεταξύ του 1997 και του 2013, σύμφωνα με έρευνα η οποία δημοσιοποιήθηκε την Τρίτη.
Παιδιά νεαρά κυρίως κορίτσια έως και 11 ετών βιάστηκαν από άνω του ενός άτομα, απήχθησαν, μετακινήθηκαν για άνομους σκοπούς σε άλλες πόλεις της Αγγλίας, ξυλοκοπήθηκαν και εκφοβίστηκαν, διαπιστώνει η έρευνα.
Την σύνταξή της διέταξε το Μητροπολιτικό Δημοτικό Συμβούλιο του Ρόδερχαμ, μετά από τρεις διαδοχικές έρευνες.
Ο επικεφαλής του Δημοτικού Συμβουλίου Ρότζερ Στόουν ανακοίνωσε ότι θα παραιτηθεί άμεσα.
Ο κ. Στόουν, ο οποίος ηγείται των δημοτικών πραγμάτων από το 2003, τόνισε είναι η μόνη δίκαιη λύση είναι να αναλάβει τις ευθύνες του «για μια τόσο ξεκάθαρη αποτυχία».
Η πλειονότητα των εμπλεκομένων στο σκάνδαλο ήταν άνδρες ασιατικής καταγωγής, μουσουλμάνοι  γεγονός που αρχικώς δημιούργησε φόβους σε μέλη του συμβουλίου ότι πιθανόν η έρευνα να χαρακτηριζόταν ρατσιστική !!!
Σε τέτοιο σημείο εκφοβισμού και κατάπτωσης έχουν φτάσει στη Βρετανία.
Η καθηγήτρια Αλέξις Τζέι, συντάκτης του πορίσματος της τελευταίας έρευνας, κατηγορεί τόσο την ηγεσία του Μητροπολιτικού Δήμου, όσο και την αστυνομία του Νότιου Γιόρκσαϊρ για συστηματική υποτίμηση του προβλήματος.
Αναφέρει δε ότι η εκτίμηση για 1.400 θύματα είναι «συντηρητική», με τον πραγματικό αριθμό να είναι πιθανόν μεγαλύτερος.
«Κανείς δεν γνωρίζει το εύρος της σεξουαλικής κακοποίησης που υπέστησαν τα παιδιά στο Ρόδεραμ», δήλωσε η  Τζέι, που συνέταξε την έκθεση και ήταν πρώην επιθεωρήτρια κοινωνικών υποθέσεων στην πόλη αυτή.

Όπως αναφέρει  μεταξύ των ωμοτήτων που διαπράχθηκαν περιλαμβάνονται περιστατικά κατά τα οποία «παιδιά περιλούστηκαν βενζίνη και τα απείλησαν ότι θα τα πυρπολήσουν, δέχθηκαν απειλές με όπλα ή αναγκάστηκαν να παρακολουθήσουν πολύ άγριους βιασμούς».
Κάποια από τα παιδιά «ήταν θύματα ομαδικών βιασμών, στάλθηκαν σε άλλες πόλεις της βόρειας Αγγλίας, απήχθησαν, χτυπήθηκαν και εκφοβίστηκαν», επισημαίνει στην έκθεσή της.
Επίσης αναφέρει ότι μικρά κορίτσια 11 ετών βιάστηκαν επανειλημμένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates