.

Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Η ΚΑΙΤΗ ΓΑΡΜΠΗ !!!

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κοινωνικός αυτοματισμός και η μιντιακή ανθρωποφαγία επιστρατεύονται από το Δόγμα του Σοκ για να μείνουν οι Έλληνες καθηλωμένοι στους καναπέδες !!!
Η Καίτη Γαρμπή είναι η τραγουδίστρια που «τσίμπησε» το ΣΔΟΕ -Δεκάδες άλλες περιπτώσεις φοροδιαφυγής
Τι απαντάει η γνωστή τραγουδίστρια για την υπόθεση
Η γνωστή τραγουδίστρια Καίτη Γαρμπή σχολιάζοντας τα δημοσιεύματα που τη συνδέουν με υπόθεση φοροδιαφυγής που αποκάλυψε το ΣΔΟΕ, κάνει λόγο για «κατευθυνόμενο αποπροσανατολισμό του κόσμου από τα προβλήματά του και από τα προβλήματα της χώρας», με «ανύπαρκτες ουσιαστικά υποθέσεις που κεντρίζουν το λαϊκό ενδιαφέρον».
Η κυρία Γαρμπή, σε ανακοίνωση που εξέδωσε τονίζει ότι «τα σημερινά δημοσιεύματα προσβάλλουν κάθε έννοια της προστασίας των προσωπικών δεδομένων, τα δικαιώματα των πολιτών και παραβιάζουν τον νόμο» προσθέτοντας ότι «τα νούμερα που γράφονται δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα».
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
 Σχετικά με τα σημερινά δημοσιεύματα τα οποία βέβαια προσβάλλουν κάθε έννοια της προστασίας των προσωπικών δεδομένων, τα δικαιώματα των πολιτών και παραβιάζουν τον νόμο, και τα νούμερα που γράφονται δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, έχω να δηλώσω τα εξής:

Το ΣΔΟΕ πριν από 3 χρόνια περίπου άρχισε μια έρευνα που αφορούσε τις φορολογικές δηλώσεις μου από το 2000 μέχρι το 2010.
Προσφάτως με κάλεσε να αιτιολογήσω τις κινήσεις δέκα χρόνων των προσωπικών μου λογαριασμών σε πολλές τράπεζες μέσα σε 5 ημέρες.
Είναι λογικό να μην μπορέσει κάποιος πολίτης μέσα στο μικρό χρονικό διάστημα της προθεσμίας, να θυμηθεί, να συγκεντρώσει στοιχεία και να αντικρούσει τα υποστηριζόμενα από το ΣΔΟΕ.
Ωστόσο κατέθεσα εμπεριστατωμένο υπόμνημα μέσω των δικηγόρων μου κ. Πέτρου Καϊμακάμη και κ. Ευστάθιου Μπακάλη και αντέκρουσα μία προς μία τις συναλλαγές για τις οποίες μου ζητήθηκε να αιτιολογήσω.
Σε πρώτο στάδιο έγινε δεκτό για ένα πάρα πολύ μεγάλο κομμάτι από το ελεγχόμενο ποσό για μια συναλλαγή. Είμαι απόλυτα σίγουρη, ότι όταν η αρμόδια ΔΟΥ καταλήξει στον προσδιορισμό του ποσού, τότε θα προσφύγω στην διεύθυνση επίλυσης διαφορών του άρθρου 63α του Ν.4174/13 καθώς και στα διοικητικά δικαστήρια και είμαι βεβαία ότι τουλάχιστον αυτά δεν θα κάνουν το «άσπρο μαύρο» και βασιζόμενα στην λογική, στις αποδείξεις που θα προσκομίσω, αλλά και στον νόμο, με την απόφασή τους θα σπάσουν την «φούσκα» της υπερβολής και του κατευθυνόμενου αποπροσανατολισμού του κόσμου από τα προβλήματά του και από τα προβλήματα της χώρας, σε ανύπαρκτες ουσιαστικά υποθέσεις που κεντρίζουν το λαϊκό ενδιαφέρον, λόγω της αναγνωρισιμότητας του ατόμου. Τότε θα αποδειχθεί ότι η τακτική του «άρτου και θεάματος» με παράλληλες ανθρωποθυσίες θα έχει τελειώσει τουλάχιστον στην περίπτωσή μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates