Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

.

Παρασκευή, 18 Ιουλίου 2014

Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΕΚΛΙΠΑΡΕΙ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΜΟ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ ΓΙΑ ΛΥΣΗ ΣΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ !!!

Ψάχνει για χαζούς ο ΔΕΝΔΙΑΣ !!!
Ποιός θα σου φέρει τα λεφτουδάκια του στην Ελλάδα κύριε Δένδια, όταν το ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ είναι προ των πυλών, όταν οι τραπεζικοί λογαριασμοί παρακολουθούνται από το ΥΠΟΙΚ, την Οικονομική Αστυνομία και το ΣΔΟΕ και όταν τα 10.000 ευρώ φορολογική οφειλή βαφτίζονται ξέπλυμα βρώμικου χρήματος ;;;
Η μόνη εθνική προσφορά αυτή τη στιγμή είναι ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ !!!
"O οποιοσδήποτε έχει χρήματα στο εξωτερικό είναι εθνική προσφορά να τα φέρει και να επενδύσει στη χώρα", ανέφερε μεταξύ άλλων ο υπουργός Ανάπτυξης Νίκος Δένδιας σε ραδιοφωνική συνέντευξή του στον «Αlpha».
O υπουργός εξήγησε την άποψή του λέγοντας ότι: «Από εκεί και πέρα τώρα, είναι άλλων υπουργείων αρμοδιότητα εάν θα δώσουν κίνητρα γι' αυτό το πράγμα, εάν θα δώσουν κάποιου είδους δυνατότητα να καταβάλεις ένα ποσό και να μην υπάρχουν κυρώσεις για οποιαδήποτε θέματα φοροδιαφυγής κλπ. Δεν είναι δική μου αρμοδιότητα, δεν θέλω να επεκταθώ σε αυτό. Όμως το να φέρνεις χρήματα στην πατρίδα, αυτήν τη στιγμή είναι εθνική προσφορά, αυτό είναι ξεκάθαρο».
Για τα «κόκκινα δάνεια» επανέλαβε ότι στόχος είναι να παρουσιαστεί ένα σχέδιο αντιμετώπισής τους, «το οποίο θα πρέπει βεβαίως να συμφωνηθεί με τον υπουργό Οικονομικών, Γκίκα Χαρδούβελη, αφού υποβληθεί στον πρωθυπουργό και το εγκρίνει. Και από εκεί και πέρα θα υπάρξει συνεννόηση με τον Γιάννη Στουρνάρα στην Τράπεζα της Ελλάδος, να υπάρξει διαπραγμάτευση με τους ξένους δανειστές για να καταλάβουν ότι δεν θα γίνει καμία ζημιά στην οικονομία της χώρας απ' αυτό. Και από εκεί και πέρα να το περάσουμε από τη Βουλή και να μπορέσει η ελληνική οικονομία να μπει σε ένα στάδιο εξομάλυνσης από όλη αυτή την πολύ μεγάλη ζημιά που κουβαλάει μαζί της».
ΠΗΓΗ
http://www.enikos.gr/economy/251524,Ekklhsh_Dendia_gia_epanapatrismo_kata8es.html

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates