10 πλειστηριασμούς ανέβαλαν οι χθεσινές κινητοποιήσεις σε doValue και Cepal

 19/07/2024    07 : 09 : 41
dovalue κινητοποιηση
72 / 100

Μπλόκο σε 10 πλειστηριασμούς έβαλαν χθές με αγωνιστικές παρεμβάσεις που πραγματοποίησαν Συνδικάτα, μαζικοί φορείς, η ΟΒΣΑ, η ΟΓΕ και Φοιτητικοί Σύλλογοι στην «doValue» στην Καλλιθέα και στη «Cepal» στη Λεωφόρο Συγγρού, στην Αθήνα μετά από κινητοποιήσεις του ΠΑΜΕ.

Μιλώντας στους συγκεντρωμένους έξω από τη Do Value και εν μέσω χειροκροτημάτων και συνθημάτων, ο Βάλσαμος Συρίγος, μέλος της Γραμματείας του ΠΑΜΕ, ανέφερε ότι «η παρουσία σας εδώ έφερε τα αποτελέσματα που θέλαμε με ρύθμιση χρεών, όπως επιθυμούν οι οφειλέτες, προκειμένου να τα αποπληρώσουν».

«Η σημαντική συμμετοχή του κόσμου σήμερα εδώ» τόνισε ο Β. Συρίγος «είναι αυτή που νικά την αδιαλλαξία των τραπεζικών ομίλων και των Fund, που νικά την πολιτική των κυβερνήσεων, οι οποίες θέλουν να παραδοθούν τα σπίτια του λαού στα κοράκια. Έτσι -συνέχισε ο ομιλητής- θα σπάσει ο νόμος που επιθυμεί να περάσει η περιουσία του λαού στα χέρια των λίγων. Συνεχίζουμε τον αγώνα. Η πολιτική αυτή που θα συνεχιστεί το επόμενο διάστημα μετά τις εκλογές, θέλει 700.000 οικογένειες να είναι στο έλεος των τραπεζικών ομίλων. Δεν θα καταφέρει πολλά αποτελέσματα, γιατί ο λαός θα σώσει τον λαό».

«Η κάθε γειτονιά -υπογράμμισε ο Β. Συρίγος- θα γίνει κάστρο του αγώνα. Η αλληλεγγύη θα νικήσει αυτό που προσπαθούν να κάνουν. Να πηγαίνει ο καθένας μόνος του και να διαπραγματεύεται εκτεθειμένος στα κοράκια. Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε. Ισχυρό λαϊκό κίνημα, ισχυρή αντίσταση στις γειτονιές, κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη», κατέληξε ο Β. Συρίγος, με τους συγκεντρωμένους να βροντοφωνάζουν, «Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη».

ΠΗΓΗ

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #5dacee;background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 450px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}