Όποιος ερευνά τον covid19 είναι τοξικός, εχθρός της δημοκρατίας…

Δευτέρα 03/03/2024    03 : 12 : 47
κορωνοϊος
60 / 100

Μια απίστευτη δήλωση με την βούλα της Γερμανίας και τις επίσημες αρχές της χώρας… κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες όσον αφορά το θέμα της πολιτικής για την πανδημία του κορωνοϊού αλλά και τις έρευνες γύρω από τις μυστήριες συνθήκες περί αυτού.

Σύμφωνα με την Alena Buyx, Πρόεδρο του Γερμανικού Συμβουλίου Δεοντολογίας, «όποιος διερευνά το ζήτημα και προσπαθεί να βρει…. άκρη με τον covid είναι εχθρός της δημοκρατίας».

«Η ανάγκη για έρευνα «είναι κατανοητή, αλλά είναι απίστευτα τοξική. Έχει βαθιά επίδραση στην πόλωση της κοινωνίας. Και είναι επικίνδυνο για τη δημοκρατία», είπε χαρακτηριστικά η Buyx κατά τη διάρκεια συνέντευξης στη γερμανική κεντροαριστερά Die Zeit.

Τεράστιες ζημιές από εμβόλια και μέτρα

Μάλλον οι ιθύνοντες ξεχνούν ότι όχι μόνο ήταν τεράστιες οι ζημιές στην οικονομική και ψυχική υγεία, αλλά οι απώλειες ζωών που προκλήθηκαν από τα μέτρα για τον κορωνοϊό και ειδικά από τα εμβόλια μόνο στη Γερμανία ήταν εκατοντάδες.
Οι παθόντες από τις παρενέργειες των εμβολίων ανέρχονται επίσης σε χιλιάδες.

Η υπερβολική θνησιμότητα έχει ακόμη εκτοξευθεί στα ύψη.

Ως εκ τούτου, δεν είναι περίεργο σήμερα οι υπεύθυνοι για την προώθηση και τη θέσπιση αυτών των επιζήμιων μέτρων συμπεριφέρονται τώρα πολιτικά όπως ο αλόγιστος μεθυσμένος οδηγός που ξυπνά την επόμενη μέρα συνειδητοποιώντας ότι κάτι απαίσιο έχει συμβεί και ελπίζει ότι κανείς δεν θα τα προσέξει.
Ένα παράδειγμα είναι το Buyx.

Το Γερμανικό Συμβούλιο Δεοντολογίας, του οποίου είναι Πρόεδρος, χρησιμεύει για να παρέχει τους απαραίτητους «δεοντολογικούς λόγους» για να δικαιολογήσει τη γερμανική κυβέρνηση που επιβάλλει ανήθικα lockdown και πειραματικές ενέσεις ενάντια στη θέληση πολλών ανθρώπων.
Η Alena Buyx ήταν μια θερμή υποστηρίκτρια του μαζικού εμβολιασμού και των περιοριστικών μέτρων.
Στην πραγματικότητα, ήταν η πιο σθεναρή υπέρμαχος των αυστηρών μέτρων για τον κορωνοϊό και ήθελε να τα κλιμακώσει σταδιακά.

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης πριν από ένα χρόνο, η συζήτηση στράφηκε στην «τυραννία των μη εμβολιασμένων».
εκείνη τότε έγνεψε καταφατικά και δεν είπε τίποτα. Δεν πρόφερε ούτε μια λέξη για να υπερασπιστεί τους εμβολιασμένους ή ακόμη και να προτείνει ότι το ζήτημα του εμβολιασμού πρέπει να συζητηθεί.

Καμία συγγνώμη…

Αξιοσημείωτο είναι ότι αρνήθηκε να ζητήσει συγγνώμη από όσους άσκησαν το δικαίωμά τους να μην κάνουν εμβόλιο –τους «ανεμβόλιαστους»– ενώ αντιθέτως πέρασε στην επίθεση λέγοντας:
«Η αναζήτηση ενόχων που οδηγείται από εκδίκηση και θυμό είναι επικίνδυνα απλή, οπότε δεν υπάρχει λύση, δεν βοηθάει καθόλου.
«Η αναζήτηση των ενόχων πυροδοτείται συχνά από συγκεκριμένες απώλειες.

Αυτή η ανάγκη είναι κατανοητή, αλλά τρελά τοξική. Έχει βαθιά επίδραση στην πόλωση της κοινωνίας. Και είναι απειλή για τη δημοκρατία».

«Ας κηρύξουμε μια πανδημική αμνηστία»

Πριν από λίγους μήνες, η Αμερικανίδα καθηγήτρια Emily Oster, οικονομολόγος στο Πανεπιστήμιο Brown, έγραψε ένα άρθρο στο The Atlantic ζητώντας: «Ας κηρύξουμε μια πανδημική αμνηστία».

Αυτό που σημείωσε η Natural News για την έκκληση τγς Oster για αμνηστία ισχύει εξίσου για το Buyx και όλους τους ωθητές της αφήγησης του Covid παντού στον κόσμο:
Καθώς τα ψέματα του Covid τώρα αποκαλύπτονται με εκθετική ταχύτητα, μερικοί από αυτούς είναι τόσο νευρικοί, και στην πραγματικότητα ζητούν τώρα αμνησία για το χάος που δημιούργησαν παγκοσμίως.
Τα στελέχη της υγείας και της κυβέρνησης δεν έκαναν λάθος μόνο μια φορά και μετά άλλαξαν πορεία.

Όχι, διπλασιάστηκαν, τριπλασιάστηκαν και τετραπλασιάστηκαν τα λάθη τους αποδεδειγμένα.
Η χορήγηση αμνηστίας σε άτομα που κάνουν λάθος από την 1η ημέρα, χωρίς ούτε μία συγγνώμη, είναι μια αβάσιμη πρόταση. Το τίμημα που έχει πληρώσει η κοινωνία είναι τεράστιο.

Δεν μπορεί να υπάρξει αμνηστία για τους ωθητές του αφηγήματος του Covid-19, καθώς οι άνθρωποι που αποδεδειγμένα έχουν δίκιο εξακολουθούν να διώκονται ως «διανομές παραπληροφόρησης» και η παράνομη κυβερνητική λογοκρισία συνεχίζεται απτόοητη.

ΠΗΓΗ

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #5dacee;background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 450px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}