Χωρίς τέλος το έγκλημα των πλειστηριασμών: Πετάνε στο δρόμο συμβασιούχο καθαρίστρια με 4 παιδιά, τα 2 ΑμεΑ

 23/09/2023    01 : 46 : 18
πλειστηριασμοι οικογενεια
72 / 100

Χωρίς τέλος το έγκλημα των πλειστηριασμών: Έρχεται πλιάτσικο μεγατόνων για το οποίο σας έχουμε προειδοποιήσει εδώ και χρόνια…Όλο και πιο συχνά θα υπάρχουν τέτοιες ειδήσεις στα ΜΜΕ μέχρι το καζάνι να σκάσει…Κι όλα αυτά χωρίς να έχει φουλάρει ακόμα ο Νέος Πτωχευτικός…Τα χειρότερα είναι μπροστά!

Αντιμέτωπα με τον κίνδυνο των πλειστηριασμών βρίσκονται αρκετά νοικοκυριά τα οποία έχουν λάβει δάνεια πρώτης κατοικίας.

Σε τραγική κατάσταση βρίσκεται και μια διαζευγμένη γυναίκα, η οποία κινδυνέυει να χάσει το μοναδικό της σπίτι την Τετάρτη καθώς η εισπρακτική εταιρεία δεν δέχεται να βάλει τα χρέη της σε διακανονισμό.

Η ίδια μιλώντας στην κάμερα του ΟΡΕΝ, αναφέρει πως ίδια και τα τέσσερα παιδιά της – τα δύο εκ των οποίων ΑμεΑ- κινδυνεύουν να βρεθούν στον δρόμο, ενώ έχουν ζήσει 17 μήνες χωρίς ρεύμα και 4 χωρίς νερό.

«Είμαι διαζευγμένη εδώ και περίπου 12 χρόνια. Ζούσαμε χωρίς ρεύμα για 17 μήνες και χωρίς νερό 4 μήνες. Εδώ και 2 χρόνια εργάζομαι ως σχολική καθαρίστρια. Ο μισθό μου είναι πολύ χαμηλός» ανέφερε περιγράφοντας της δυσκολίες που έχουν βιώσει.

«Είχα προίκα μια μονοκατοικία. Από τον σεισμό του 1999 έπαθε πολύ μεγάλη ζημιά και με τον τότε σύζυγο μου πήραμε ένα δάνειο για να σηκώσουμε το σπίτι μας. Υπήρχαν και τα παιδιά, που είχαν το πρόβλημα και ήθελα κάτι καλύτερο γι’ αυτά. Υπέγραψα και υποθήκευσα το σπίτι» είπε η γυναίκα.

Ο λόγος πάντως που η εισπρακτική δεν δέχεται να την εντάξει σε διακανονισμό ειναι διότι – όπως της είπαν – έχουν μπει όλα σε έναν κουβά και δεν υπάρχει διαχωρισμός τους.

Τα χρέη σήμερα για το σπίτι ανέρχονται στα 90.000 ευρώ, ωστόσο η εισπρακτική εταιρεία ζητά 1,5 εκατ. ευρώ, συνυπολογίζοντας τις οφειλές του πρώην συζύγου της, που έχει κηρύξει πτώχευση.

«Δεν μπαίνουν σε διακανονισμό η εισπρακτική λένε ότι τα έχουν βάλει όλα σε έναν κουβά» είπε με τον φόβο ότι την επόμενη ημέρα θα βρεθεί στον δρόμο μαζί με τα παιδιά της.

Δείτε το βίντεο:

ΠΗΓΗ

————————————————————————————————

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ Η ΥΠΕΡΒΑΣΗ

Η οργανωμένη, συλλογική προσφυγή στην Δικαιοσύνη, με την υποστήριξη μιας εξειδικευμένης Επιστημονικής Ομάδας Νομικών, Δικηγόρων, Οικονομολόγων, Λογιστών, Πραγματογνωμόνων, Δικαστικών Επιμελητών, Μαθηματικών, Αναλογιστών, Τραπεζικών Διαμεσολαβητών & Τραπεζικών Στελεχών, είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος. Και, η ΥΠΕΡΒΑΣΗ, έκανε αυτή την πολυτέλεια των τραπεζών και των λίγων προνομιούχων, πράξη για όλους τους Δανειολήπτες !!!

ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ

https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/blog-page_3.html

ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ

https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/blog-page_92.html

ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΝΤΙΚΛΗΤΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΟΦΕΙΛΩΝ

https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/blog-page_55.html

ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΔΑΝΕΙΩΝ & ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΚΑΡΤΩΝ

https://bit.ly/3AAXWHm

ΕΞΩΔΙΚΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ & ΕΠΑΝΑΚΑΘΟΡΙΣΜΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ

https://kinima-ypervasi.blogspot.com/2015/11/blog-post_28.html

ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗ

https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/blog-page_93.html

ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ

https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/blog-page_41.html

STOP SERVICERS & FUNDS

https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/nea-stop-funds-funds.html

2η ΕΥΚΑΙΡΙΑ – ΕΚΟΥΣΙΑ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΜΙΚΡΟΥ & ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ

https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/2.html

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #5dacee;background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 450px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}