Χαμός τώρα: Νέα προσπάθεια έξωσης οικογένειας στα Πατήσια

Πέμπτη 06/06/2023    11 : 30 : 46
εξωση
72 / 100

Νέα χυδαία και απαράδεκτη προσπάθεια έξωσης μονογονεϊκής οικογένειας με δύο παιδιά από το διαμέρισμά της σε πολυκατοικία έγινε στα Πατήσια, με τρόπους που παραπέμπουν σε κοινούς διαρρήκτες! Φαίνεται πως έτσι θα συνεχίσει το κράτος των αφεντικών από εδώ και στο εξής: θα μπουκάρει γκανγκστερικά στα σπίτια των ανθρώπων και θα τα αρπάζει…

Μεταδίδει το imerodromos.gr

Το ΠΑΜΕ καλεί αυτή τη στιγμή σε συγκέντρωση έξω από το σπίτι στην οδό Πολυλά 4.

Στην προσπάθεια τους να εκτελέσουν την έξωση, παραβίασαν και χάλασαν την πόρτα του διαμερίσματος! Φυσικά η η βίαιη προσπάθεια έξωσης συνοδεύτηκε από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, όπως ομάδες ΔΙΑΣ κλπ, διότι αυτή είναι η δουλειά των δυνάμεων καταστολής… να συνδράμουν στο έργο κράτους και τραπεζών να πετάνε τους εργαζόμενους και φτωχούς από τα σπίτια τους.

exosi 07

Η επιχείρηση αποτράπηκε με την καθολική συμμετοχή των συγκεντρωμένων, ενώ ο δικαστικός απειλούσε με μηνύσεις τον Μαρίνο Μακρή, μέλος του ΓΠ Αττικής του ΚΚΕ και Γραμματέα της ΤΟ Α Αθήνας του ΚΚΕ και τον Χάρη Βουρδουμπά, δημοτικό Σύμβολο Αθήνας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Στο σημείο βρίσκεται ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής, καθώς και μέλη του ΚΚΕ, εκλεγμένοι με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και συνδικαλιστές. Τηλεφωνική παρέμβαση στον Λ. Οικονόμου, υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, πραγματοποίησε ο Χρήστος Κατσώτης, ενάντια στην παρέμβαση της αστυνομίας.

Μάλιστα, όπως λέει ο βουλευτής κατά την παρέμβασή του, η γυναίκα χρωστάει 800 ευρώ! Δηλαδή μία εταιρεία θέλει να της βουτήξει κυριολεκτικά το σπίτι για 800 ευρώ!

Πλειστηριασμός κατοικίας μονογονεϊκής οικογένειας 

Αστυνομικοί έσπασαν την κλειδαριά για να τη βγάλουν έξω

Με νωπές τις μνήμες από την υπόθεση της Ιωάννας Κολοβού μία νέα επιχείρηση έξωσης -αυτήν τη φορά μονογονεϊκής οικογένειας με δύο παιδιά- από το σπίτι της, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες είχε πλειστηριαστεί πριν από δύο χρόνια για πολύ μικρό χρηματικό ποσό, σημειώθηκε σήμερα Παρασκευή (13/1) στα Πατήσια.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στην ιστοσελίδα 902.gr, για να εκτελεστεί η έξωση βρέθηκαν επί τόπου ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Μάλιστα, στην προσπάθεια εκτέλεσης της έξωσης φέρεται να έσπασαν την κλειδαριά της πόρτας.

Το αποτέλεσμα ήταν η πόρτα να μπλοκάρει και η ιδιοκτήτρια του σπιτιού, η οποία είναι εργαζόμενη στο Δήμο Αθηναίων, να εγκλωβιστεί μέσα.

«Κανένα σπίτι στα χέρια λωποδύτη» φώναξαν μεταξύ άλλων αλληλέγγυοι πολίτες που έσπευσαν να βοηθήσουν, καταφέρνοντας τελικά να αποτραπεί η έξωση.

ΠΗΓΗ

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #5dacee;background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 450px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}