Χαμός με πλειστηριασμούς σε όλη τη χώρα: Ξεσηκωμός στη Λέσβο

 21/06/2024    06 : 16 : 05
πλειστηριασμοι1
67 / 100

Χαμός με πλειστηριασμούς σε όλη τη χώρα: Συγκέντρωση την Τρίτη 9 Μάη, στις 10 το πρωί έξω από την Εθνική Τράπεζα (από την πλευρά την Αγοράς) διοργανώνει το Παλλεσβιακό Εργατικό Κέντρο για να αποτραπεί πλειστηριασμός κατοικίας.

«Καμία αναμονή σε νέους σωτήρες, τα σπίτια του λαού τα σώζει ο λαός! Κανένας μόνος, κανένας απροστάτευτος, με αλληλεγγύη καλούμε όλα τα σωματεία όλους τους εργαζόμενους να πρωτοστατήσουμε στη μάχη για να μη βρεθούν στο δρόμο λαϊκές οικογένειες του νησιού μας» τονίζει το Εργατικό Κέντρο και προσθέτει:

«Τόσο η σημερινή κυβέρνηση της ΝΔ, όσο και όλες οι προηγούμενες του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, έχουν τεράστιες ευθύνες που με τους νόμους τους, αντί να προστατεύουν την πρώτη κατοικία των λαϊκών οικογενειών, αφήνουν ανεξέλεγκτα τα funds και τους τοκογλύφους, να λυμαίνονται το βιος των εργαζομένων, των ανέργων, των συνταξιούχων.

Δεν θα επιτρέψουμε καμία έξωση, δεν μας φοβίζουν οι απαγορεύσεις τους. Οργανώνουμε μαζικά την ταξική μας αλληλεγγύη! Προστασία εδώ και τώρα της πρώτης κατοικίας. Κάτω τα χέρια από τη λαϊκή στέγη! Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό!».

Στην κινητοποίηση καλεί και ο ο Αγροτικός – Αλιευτικός σύλλογος Μανταμάδου (μέλος ΟΑΣΛ).

ΠΗΓΗ

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #5dacee;background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 450px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}