Φουντώνει η οργή σε όλη την Ελλάδα για τους πλειστηριασμούς!

 01/10/2023    10 : 58 : 55
πλειστηριασμοι1
63 / 100

Συνεχίζεται η αλληλεγγύη από σωματεία της Πρέβεζας προς την οικογένεια που κατέχει τουριστικό κατάλυμα στην Λούτσα της Πρέβεζας και πλειστηριάστηκε

Την παρακάτω ανακοίνωση συνυπογράφουν 11 σωματεία και φορείς του Ν. Πρέβεζας:

Έχουμε τη δύναμη – Μπορούμε να σταματήσουμε
τους πλειστηριασμούς και τις εξώσεις.

Συνεχίζεται η αλληλεγγύη από τα ταξικά σωματεία προς την οικογένεια που κατέχει τουριστικό κατάλυμα στην Λούτσα της Πρέβεζας ενάντια στην έξωση.

Σημειώνεται πως η ιδιοκτήτρια της επιχείρησης έχει καταβάλλει μεγάλο μέρος του δανείου και παρότι ζήτησε να καταβάλλει χρήματα και να μπει σε ρύθμιση για τις οφειλές, συνάντησε την επίμονη άρνηση και κινδυνεύει με έξωση, γιατί η ιδιοκτησία του ακινήτου πέρασε σε fund.

Το εργατικό – λαϊκό κίνημα δεν μπορεί να επιτρέψει να χαθούν περιουσίες από τα κοράκια και τα funds. Όλο το προηγούμενο διάστημα ήμασταν και θα συνεχίσουμε να είμαστε μπροστά για την προστασία της λαϊκής κατοικίας, για να μην χαθεί κανένα μικρομάγαζο ή μικρή επιχείρηση, παρά τις διώξεις και τις δίκες ακόμη στις πλάτες μας.

Αυτή η επίθεση ενάντια στον μόχθο και τον ιδρώτα του λαού έχει ονοματεπώνυμο. Είναι οι πολιτικές όλων των κυβερνήσεων ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ που υπηρετούν τους μονοπωλιακούς ομίλους και τους τραπεζίτες, αδιαφορώντας για τις κοινωνικές ανάγκες. Το δικαίωμα της κατοικίας έχει γίνει ένα πανάκριβο και δυσπρόσιτο εμπόρευμα. Το ίδιο βιώνουν και οι επαγγελματίες που δυσκολεύονται να κρατήσουν τα μαγαζιά τους λόγω συσσωρευμένων χρεών.

Είναι ανάγκη να αναπτυχθεί κίνημα τέτοιο που να αποτρέψει όχι μόνο τους πλειστηριασμούς, αλλά και τις εξώσεις που θα έρθουν μες το επόμενο διάστημα. Άλλωστε ένα από τα βασικά αντιλαϊκά προαπαιτούμενα του Ταμείου Ανάκαμψης, που θα υλοποιήσει η κυβέρνηση της ΝΔ είναι οι 700.000 πλειστηριασμοί μέσα στο 2023.

Να απαιτήσουμε Διαγραφή χρεών, τόκων και πανωτοκίων που έχουν επιβληθεί σε οφειλέτες. Να σταματήσουν οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας και να καταργηθεί όλο το αντιδραστικό νομοθετικό πλαίσιο.

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΠΡΕΒΕΖΑΣ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΈΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΟΤΑ Ν.ΠΡΕΒΕΖΑΣ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Ν.ΠΡΕΒΕΖΑΣ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ Ν. ΠΡΕΒΕΖΑΣ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΔΗΓΩΝ Ν. ΠΡΕΒΕΖΑΣ
ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ-ΟΑΕΕ Ν. ΠΡΕΒΕΖΑΣ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Ν. ΠΡΕΒΕΖΑΣ
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ Ν.ΠΡΕΒΕΖΑΣ
ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΝΤ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Λαϊκή Συσπείρωση Μαραθώνα: Κάλεσμα σε κινητοποίηση ενάντια στον πλειστηριασμό σπιτιού στον Βαρνάβα

Οι εκλογές τελείωσαν. Οι νόμοι της ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, Ε.Ε. είναι εδώ σε όφελος των αρπακτικών της περιουσίας του ελληνικού λαού.

Οι εργαζόμενοι, αγρότες, ΕΒΕ, συνταξιούχοι, νέοι και νέες είμαστε εδώ για να τους καταργήσουμε στην πράξη.

Τώρα θα μετρηθούμε για άλλη μια φορά αγαπητοί Δημότες Μαραθώνα!!!

Οι πλειστηριασμοί χτυπάνε την πόρτα του γείτονά μας. Αυτή τη φορά στη Δημοτική Κοινότητα Βαρνάβα. Το ξεπούλημα όλων των κοινωνικών αγαθών προχωράει!!!

Όλο και πιο πολύ τα τελευταία χρόνια καταλαβαίνουν ότι ατομική ιδιοκτησία υπάρχει μόνο για το μεγάλο κεφάλαιο. Εμείς είμαστε μόνο για να τους πληρώνουμε.

Όταν στον Δήμο σου ένας συνδημότης μας χάνει το σπίτι του, την πρώτη κατοικία, δεν μπορείς να μείνεις θεατής σε αυτή την απάνθρωπη πολιτική.

Κανένα σπίτι, καμιά επαγγελματική στέγη, χωράφι βιοπαλαιστών δεν πρέπει να περάσει στα χέρια κερδοσκόπων, των αμείλικτων κορακιών των funds.

Καλούμε τόσο τους εκλεγμένους, τους φορείς του Δήμου, να υπερασπιστούν, και να κινητοποιούν τους κατοίκους για την επικείμενη λαίλαπα….
Αύριο παίρνουν σειρά και άλλοι.

Και επειδή το σύνθημα ο λαός σώζει το λαό επιβεβαιώνεται διαρκώς, την Δευτέρα 3 Ιούλη φορείς, συνδικάτα, εκλεγμένοι έχουμε κινητοποίηση στην εταιρεία

《Cepal》στις 10π.μ. (σταθμός Φιξ, πεζόδρομο Κουκακίου)

Η Λαϊκή Συσπείρωση Μαραθώνα, όπως χθες έτσι και αύριο θα είναι στο πλευρό κάθε συνανθρώπου μας, θα συσπειρώσει όλους εκείνους πού θέλουν να ορθώσουν ανάστημα, γιατί υποταγμένη κοινωνία, δεν είναι κοινωνία, είναι ζούγκλα και ο καθένας μας το επόμενο ΘΗΡΑΜΑ ΤΗΣ !!!

ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #5dacee;background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 450px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}