Νέος Πτωχευτικός: Για μετά τις εκλογές οδεύει ο Φορέας που αρπάξει τα σπίτια των πάμπτωχων δανειοληπτών

 19/04/2024    06 : 18 : 00
πλειστηριασμοι
65 / 100

Συνεχίζεται ο διάλογος με τα Funds για τον Φορέα Επαναμίσθωσης Ακινήτων

Δεν είχα αμφιβολία ότι θα αργήσουμε αρκετά μέχρι να λάβει σάρκα και οστά ο Φορέας Επαναμίσθωσης Ακινήτων, μία που το project είναι αρκετά μεγάλο για να προχωρήσει προεκλογικά.

Από το mononews.gr

Η είδηση ότι το Υπουργείο Οικονομικών έδωσε παράταση μέχρι τέλος Μαρτίου στα funds που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην ίδρυση του Φορέα προκειμένου να υποβάλλουν τις παρατηρήσεις τους στο πλαίσιο της διαδικασίας του ανταγωνιστικού διαλόγου, απλώς επιβεβαιώνει την υποψία μου.

Να σας θυμίσω ότι τα funds που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον είναι η Bain Capital, Davidson Kempner, Fotrress, CRC και Βracebridge.

Στον φορέα θα μπορούσαν να υπαχθούν περίπου 135.000 σπίτια ευάλωτων δανειοληπτών, οι οποίοι θα μετατραπούν σε .. ενοικιαστές, με συνολική αξία που υπερβαίνει τα 11,3 δις. ευρώ.

Οι εκτιμήσεις προέρχονται από το Υπουργείο Οικονομικών μετά από επεξεργασία των δεδομένων που είχε στη διάθεση από το πρόγραμμα ενίσχυσης ΓΕΦΥΡΑ που εφαρμόστηκε στην αρχή της πανδημίας.

Όπως αντιλαμβάνεστε λοιπόν από τα νούμερα το fund, ακόμη και αν αυτά δεν είναι απολύτως αντιπροσωπευτικά, που θα αναλάβει να τρέξει το Φορέα θα πρέπει να διαθέτει μία αρκετά ισχυρή κεφαλαιακή βάση.

……………………………………………………………………………

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ Η ΥΠΕΡΒΑΣΗ

Η οργανωμένη, συλλογική προσφυγή στην Δικαιοσύνη, με την υποστήριξη μιας εξειδικευμένης Επιστημονικής Ομάδας Νομικών, Δικηγόρων, Οικονομολόγων, Λογιστών, Πραγματογνωμόνων, Δικαστικών Επιμελητών, Μαθηματικών, Αναλογιστών, Τραπεζικών Διαμεσολαβητών & Τραπεζικών Στελεχών, είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος. Και, η ΥΠΕΡΒΑΣΗ, έκανε αυτή την πολυτέλεια των τραπεζών και των λίγων προνομιούχων, πράξη για όλους τους Δανειολήπτες !!!

ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ

https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/blog-page_3.html

ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ

https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/blog-page_92.html

ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΝΤΙΚΛΗΤΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΟΦΕΙΛΩΝ

https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/blog-page_55.html

ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΔΑΝΕΙΩΝ & ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΚΑΡΤΩΝ

https://bit.ly/3AAXWHm

ΕΞΩΔΙΚΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ & ΕΠΑΝΑΚΑΘΟΡΙΣΜΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ

https://kinima-ypervasi.blogspot.com/2015/11/blog-post_28.html

ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗ

https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/blog-page_93.html

ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ

https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/blog-page_41.html

STOP SERVICERS & FUNDS

https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/nea-stop-funds-funds.html

2η ΕΥΚΑΙΡΙΑ – ΕΚΟΥΣΙΑ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΜΙΚΡΟΥ & ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ

https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/2.html

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #5dacee;background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 450px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}