Υπόθεση Παπανικόλα: Πως γίνεται κάποιος να υπογράφει πληρεξούσιο όταν έχει διαγνωστεί με άνοια λέει ο δικηγόρος της οικογένειας

 14/04/2024    05 : 11 : 16
παπανικολας 2
71 / 100

Συνεχίζοντας την έρευνα πάνω στην υπόθεση του Κωνσταντίνου Παπανικόλα και έχοντας μιλήσει με τα εμπλεκόμενα μέρη ο εκδότης και δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός κάλεσε στην εκπομπή του ΡΕΠΟΡΤΑΖ στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΆ 90.1 τον δικηγόρο της οικογενείας Παπανικόλα Δημήτρη Χρυσάφη προκειμένου να εκθέσει και εκείνος τις απόψεις του και να απαντήσει στις ερωτήσεις και του δημοσιογράφου για την πολύκροτη αυτή υπόθεση.

Ο κ. Χρυσάφης ήταν αποκαλυπτικός και απάντησε με ευθύτητα σε όλες τις ερωτήσεις αρχίζοντας με αυτή του κ. Κουσουλού για την υγεία του αειμνήστου Κωνσταντίνου Παπανικόλα όπου ο κ. Λαμπίρης και ο δικηγόρους του ο κ. Σούρλας λένε ότι ήταν δεν είχε πνευματική έκπτωση, όλες τις αποφάσεις που έλαβε τους τελευταίους μήνες, τα πληρεξούσια ήταν ιδία βούληση, δηλαδή με την δική του βούληση, με την δική του πρωτοβουλία έγιναν όλα αυτά.

Ο κ. Χρυσάφης είπε αρχικά ότι και οι συνεργάτες του και ο ίδιος και η οικογένεια παρακολουθούν ότι λέγεται στις εκπομπές και μάλιστα άκουσαν και ότι συζητήθηκε στην σημερινή εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα στην οποία συμμετείχε και ο δημοσιογράφος παρατηρώντας ότι έχει καταλάβει ο κ Χρυσάφης ότι ο κ. Κουσουλός έχει κατανοήσει πλήρως το τι έχει συμβεί σε όλη αυτή την υπόθεση. Μάλιστα όπως σημείωσε ο δημοσιογράφος έχει κάνει κάνει σημαντική έρευνα, έχει συγκεντρώσει στοιχεία τα οποία θα παρουσιάσει στην εφημερίδα του ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ της Κυριακής.

Ο δικηγόρος της οικογένειας Παπανικόλα είπε όσον αφορά το πόσο καλά ήταν στην υγεία του ο Κωνσταντίνος Παπανικόλας αυτό το καταμαρτυρούν όχι μόνον ιατρικές γνωματεύσεις τις οποίες τις διαβάσατε στον αέρα νομίζω, είναι ξεκάθαρες και έχουν φθάσει στο σημείο να αμφισβητούμε έμπειρους, έγκριτους γιατρούς οι οποίοι επικουρούσαν και φρόντιζαν τον άνθρωπο εδώ και χρόνια βασικά. Ο ένας από τους γιατρούς αναφέρει ότι τον παρακολουθώ επί διετία, οπότε δεν διατυπώθηκε καμία ένσταση από τον κ. Λαμπίρη αυτό τον γιατρό να μην ξαναδεί τον Παπανικόλα γιατί είναι άσχετος, αυτά που λεέι είναι ψέματα…. Μάλιστα διερωτώμαι όπως και εσείς αφού πιστεύουν ότι οι ιατρικές γνωματεύσεις δεν είναι σωστές δεν έκαναν κάποια καταγγελία, μήνυση στον γιατρό;

Στη συνέχεια η συζήτηση αναφέρθηκε και σε άλλα πολύ σημαντικά θέματα όπως πως είναι δυνατόν ο κ. Σούρλας, ο δικηγόρος του κ. Λαμπίρη να μιλά για λαθεμένη δικαστική απόφαση στην δικαστική συμπαράσταση, αφού πιστεύουν ότι η κρίση του δικαστηρίου ήταν λάθος γιατί δεν έκαναν μια αναφορά στον δικαστή ή αν δεν θέλαν να το τραβήξουν τόσο πολύ γιατί δεν ζήτησαν την ανάκληση της προσωρινής διαταγής; Να πει γιατί βγήκε έτσι η απόφαση και εμείς σας προσκομίζουμε και δέκα στοιχεία για να αποδείξουμε ότι η κρίση του δικαστηρίου είναι λαθεμένη.

Ακούστε όλη το ηχητικό ντοκουμέντο με όλα τα θέματα που αναλύθηκαν όποιος για το ποιός πλήρωνε όλα τα ιατρικά έξοδα και της θεραπείες του Παπανικόλα, για το αν τα αδέλφια του θα κάνουν αποποίηση κληρονομιάς, για ποιον λόγο δεν ζήτησε να αναλάβει την δικαστική συμπαράσταση ο κ. Λαμπίρης, για την δήθεν ψευδή κατάθεση και τις απορίες και τι θα διερευνήσει η οικογένεια προκειμένου να βρει τι ακριβώς έχει συμβεί.

ΠΗΓΗ

Διαβάστε και εδώ:

Κυριάκος Τόμπρας στον Πέτρο Κουσουλό: Εταιρεία δολοφόνων πίσω από τον θάνατο του Παπανικόλα

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #5dacee;background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 450px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}