Υπόθεση θανάτου Κωνσταντίνου Παπανικόλα: “Εχω περάσει από σχολές δολοφόνων” δήλωνε ο Σπυρίδων Λαμπίρης

 19/04/2024    06 : 24 : 51
λαμπιρης
63 / 100

Ο Κυριάκος Τόμπρας, οικονομολόγος και επικεφαλής του Κινήματος Υπέρβαση που είναι ο ένας εκ των δύο προσώπων που υπογράφουν την μηνυτήρια αναφορά, στενός συνεργάτης του αείμνηστου Παπανικόλα, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του εκδότη και δημοσιογράφου Πέτρου Κουσουλού , ΡΕΠΟΡΤΑΖ, στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1

Στην εκπομπή ο κ. Τόμπρας μίλησε για εταιρείες “Λαμπίρη”, έκανε αναφορά για καταγγελία που έχει κάνει για “εγκληματική οργάνωση” και “εταιρεία δολοφόνων” κάτι που στη συνέχεια έκανε τον έγκριτο νομικό κ. Σούρλα να ζητήσει να παρέμβει στην εκπομπή και να δημιουργηθεί για λίγο ένα χάος στον ραδιοφωνικό αέρα μέχρι να βάλει τάξη στη συζήτηση ο κ. Κουσουλός και στο τέλος να δώσει ραντεβού για να συνεχιστεί και αύριο η συζήτηση γύρω από την υπόθεση Παπανικόλα.

Διαβάστε σχετικά εδώ:

Κυριάκος Τόμπρας στον Πέτρο Κουσουλό: Εταιρεία δολοφόνων πίσω από τον θάνατο του Παπανικόλα

Όμως οι αποκαλύψεις είναι συνεχείς και όπως φαίνεται υπάρχει βίντεο που σε ανύποπτο παρελθόντα χρόνο ο κ. Λαμπίρης λέει δημόσια ότι έχει πέρασει από “σχολές δολοφόνων”

Στο επίμαχο βίντεο η παρουσιάστρια του απευθείνει το λόγο λέγοντας “Κύριε Λαμπίρη έχετε δηλώσει δημοσίως και το λέτε και στους μαθητές σας πώς έχετε περάσει από σχολές δολοφόνων χωρίς βέβαια να το γνωρίζετε. Μετά όταν ο μάθατε. Πώς το διαχειριστήκατε; Πώς το αντιμετωπίσατε;”

Για να απαντήσει ο κ. Λαμπίρης χωρίς να το αρνηθεί: “όταν είσαι μικρός σήμερα είναι άλλη εικόνα των σχολών αυτών”

ΠΗΓΗ

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #5dacee;background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 450px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}