Υποκλοπές: Ποιος έχει στα χέρια του τα στοιχεία των παρακολουθήσεων; Θα χρησιμοποιηθούν εκβιαστικά στις εκλογές;

 18/06/2024    11 : 47 : 46
υποκλοπες
70 / 100

Υποκλοπές: Έρχονται “χυδαίες” διαρροές για τον Ανδρουλάκη… και άλλους! Θα τους εκβιάσουν με “προσωπικές στιγμές” που έχουν ακούσει από τις κασέτες; Ποιος έχει τα καυτά CD ; Επί πόσο καιρό τον είχαν στο στόχαστρο ; Ποιους άλλους πολιτικούς άκουγαν ;

Του Άρη Σπίνου

Μπορεί για την κοινή γνώμη η υπόθεση που εξελίσσεται σχετικά με τις υποκλοπές να έχει γίνει κουτσομπολιό καφενείου αλλά είναι μείζον θέμα δημοκρατίας.

Ο Ν. Ανδρουλάκης θα έπρεπε να έχει ξεσηκώσει τον κόσμο και να ζητούσε κάθε στιγμή την παραίτηση της κυβέρνησης. Γιατί δεν το κάνει ; Προφανώς ο ίδιος και μόνο γνωρίζει τον λόγο. Τα ερωτήματα όμως υπάρχουν και πρέπει να απαντηθούν.

Ήδη διαρρέουν “χυδαία” υπονοούμενα ως περιεχόμενο των παράνομων υποκλοπών που έκανε η ΕΥΠ σε βάρος του από στελέχη της που ισχυρίζονται ότι έχουν ακούσει τις κασέτες. Θα διαρρεύσουν αυτά προεκλογικά ; Ποιος έχει τα CD στα χέρια του ; Γιατί ο εισαγγελέας δεν τα ζητάει αφού είναι παράνομα αποκτηθέντα από την ΕΥΠ ; Αφού παρακολουθούσαν τον Ανδρουλάκη δεν είναι αυτονόητο ότι παρακολουθήσαν και άλλους; Ποιοι είναι αυτοί και τι γνωρίζουν για αυτούς στο Μαξίμου που είχε την εποπτεία των παρακολουθήσεων.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #5dacee;background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 450px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}